| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigić ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma Frnkfurt je meni bez obzira na napisano ...brrrrrrrrrrrrrrrrr vidjala sma ljude sa instaliranim gps-om kako hodaju po njemu i traze hehehe ono je nesto ogromnoooo i svaki put kada idem na Fra ja imam dozu straha da cu se izgubiti...i ako je presjedanje ni ne daju ti povezati kartu ako nemas lufta izmedju dva leta 2 sata...upravo zbog trazenja Gigi...uzivaj ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo,dva sata je super al sve preko toga je užas kad sam se vraćala išla sam preko Beča ..5 sati sam čekala doslo mi da se utepam jbt nikad vreme da prodje ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to ti je fora da potrosis para na aerodromu popijes kava i kava, i napusis se u onoj staklenoj kutiji kao idiot hehe
sorry Iskra, moram na neke mailove odgovoriti pa sma malo odlutala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MO, izgleda ma popih i kafu i ispusih tone cigara i upoznala pola aerodroma i opet nikako da prodje vreme ma cuti drugarica moje cerke isla preko Brisela .. 11 ili 12 sati je cekala doduše mogla je izaci van aerodroma i setati al opet ja ne znam kako bih zaista ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) da moram tako
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam u Istanbulu imala obicno 12 sati cekanja...dodjem ujutro u 7 i let mi navece u 7 ... katastrofa. samo ostavim stvari na aerodromu i odmah u grad zapalim nemas sta..posebno ako je manji aerodrom pa obidjes sve i sta onda.....dosadno zato odmah u grad idem...a povezanost je barem u Istanbulu laka do grada
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra reci mi jel hladno u Bg?..kakve su vam temperature
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Ljudi ja vas moram ostaviti...idem malo do bebača da ih čuvam nakon spavanja!  Vidimo seeee! I da Pitt...ti moj odgovor već naslućuješ... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Slutim slutim Gigi,dasta,,hahhaahaa,sorry išao sam na kavicu,pisemo se dođi!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Eno Pitt krade moje fore...kao isao na kavicu a sve virio sta mi pisemo  Pitt, sto ne pricas sa Iskrom...ili s emeni cini !?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane