|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
I samo laganini se onesvjestis,,hahahahhahahh
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo, kod mene.. pa sta da ti kazem, neka jurnjava i neke bzv obaveze stalno sam u frci sa vremenom al ce i to proci ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Gigić davaj sunce i eto kofiiiiii ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Imagine,Molena ti vozis kroz guzvu i odjednom u retrovizoru ugledas mene za zadnjem sjedištu svog auta,,,,,ooooooooooo..... Pa ti bi izgleda da ja saobracajku dozivim!?  sok i nevjerica...a ja mislila on zacopan u mene ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pratim Gigi,medutim nisam zadovoljan,nekako mi je suhoparno i nategnute,kao da na silu mentori to vode,fali duha i opustenosti ,sad odgovori na pittanje Gigi,moze i na pp!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Opet sok i rakijica,,buahahahaahahh,ma dobro snasla bi se ti Molena,prikocila i pocela me ljubiti od srece,,,hahahahahaha....P
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bojim se ako bih prikocila da mi ne izletis kroz sofer sajbu, pa sta cu onda jos da te i na dusi nosim, kad vec na srcu moram 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra, kada se opet planira ici preko bare? i vec sma te pitala ali mi nisi odgovorila nikada...kakav je bio osjecaj uzlijetanja, letenja i slijetanja?...toga si se nekako najvise bojala 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne mogu ja izletjeti,ja se uvjek vezem,ljubavlju i pojasom,,,hahhahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam prvi i za sada jedini put letila avionom kad sam išla na maturalac. Bilo je nekako uzbudljivo, ali ugodno. Sad da čujem Iskrine dojmove. Samo, za par minuta moram ići. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuuu, sto si mi opasan i takav si po citavom tijelu...znam znam 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 179 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|