Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Jul 2025, 17:20

Autoru Poruka
Mojne
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 08 Mar 2015, 23:13
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Žex je napisao:
Magnituda 4,7 ?

Ništa osetio nisam... Evo na 40-ak km od Valjeva... Jel' kod tebe treslo ?

BG kratko ali jako

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 08 Mar 2015, 23:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Tačno je udarni talas otišao u pravcu severoistoka....
Kod mene ni šum...Ništa..
Ali zato kada je bio zemljotres u Kraljevu nisam verovao... Pukao mi zid na sobi, crepovi se sručili sa krova, ono je bilo strašno

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 08 Mar 2015, 23:21
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

evo novih podataka sa 5 na 2.km dubine

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 08 Mar 2015, 23:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Baš na maloj dubini...

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 10 Mar 2015, 00:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

ma ja uopste nisam osetila taj zemljotres
pitanje je jel i bio?

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 10 Mar 2015, 11:01
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

-Grčka Europi prijeti valom imigranata i džihadista .. ''Ako nas Europa ostavi u krizi, mi ćemo je preplaviti imigrantima.'' Eh, sta reci...uz duzno postovanje, ja napisah davno dug je dug i koliko god ono bio carevski potez izbora i obecanja, dug se vratiti mora. Sretno Grcima, ali nece biti lako....Siriza se hvata za slamke, ali ovakve prijetnje su uzasne....

-Sutra se u mom gradu igra derbi...svi vec pisu i pricaju kako jje svake godine tj iz derbija u derbi manje napeto, da ima manje tenzija i da se sve vise navija..ljudi dolaze s djecom...te neke ''prgave'' generacije su postali roditelji, zele da sluze kao primjeri....Ali za svaki slucaj cu gledati da zaobidjem stadion u vrijeme tekme :)

-"BiH je jedno od najvećih mjesta za regrutaciju boraca Islamske države u Europi. Stručnjaci smatraju da je u borbe u Siriji i Iraku otišlo najmanje tisuću osoba sa Balkana. Tome treba dodati i Bošnjake koji imaju njemačko, austrijsko ili srpsko državljanstvo", navodi Tagesspiegel. [zid.gif] ... ja bih onu Gornju Maoču zapalila!!...radi šačice naivaca ili idiota, ne znam ni kako da ih nazovem..svi mi ispastamo i svi nas dozivljavaju isto. Doci ce nas ovi ekstremisti glave u svakom pogledu.

-''Balkanska hrana: Sljedeća velika stvar?'' naslov je članka na britanskom Telegraphu o hrani s Balkana. Jedino sto nam izgleda valja na ovom balkanu su hrana i zene naravno [treptrep.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 10 Mar 2015, 22:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Molena je napisao:
-Grčka Europi prijeti valom imigranata i džihadista .. ''Ako nas Europa ostavi u krizi, mi ćemo je preplaviti imigrantima.'' Eh, sta reci...uz duzno postovanje, ja napisah davno dug je dug i koliko god ono bio carevski potez izbora i obecanja, dug se vratiti mora. Sretno Grcima, ali nece biti lako....Siriza se hvata za slamke, ali ovakve prijetnje su uzasne....

-Sutra se u mom gradu igra derbi...svi vec pisu i pricaju kako jje svake godine tj iz derbija u derbi manje napeto, da ima manje tenzija i da se sve vise navija..ljudi dolaze s djecom...te neke ''prgave'' generacije su postali roditelji, zele da sluze kao primjeri....Ali za svaki slucaj cu gledati da zaobidjem stadion u vrijeme tekme :)

-"BiH je jedno od najvećih mjesta za regrutaciju boraca Islamske države u Europi. Stručnjaci smatraju da je u borbe u Siriji i Iraku otišlo najmanje tisuću osoba sa Balkana. Tome treba dodati i Bošnjake koji imaju njemačko, austrijsko ili srpsko državljanstvo", navodi Tagesspiegel. [zid.gif] ... ja bih onu Gornju Maoču zapalila!!...radi šačice naivaca ili idiota, ne znam ni kako da ih nazovem..svi mi ispastamo i svi nas dozivljavaju isto. Doci ce nas ovi ekstremisti glave u svakom pogledu.

-''Balkanska hrana: Sljedeća velika stvar?'' naslov je članka na britanskom Telegraphu o hrani s Balkana. Jedino sto nam izgleda valja na ovom balkanu su hrana i zene naravno [treptrep.gif]

Pretnje Sirize su više nego odvratne... Opet se ponavlja priča da je najlakše doći na vlast tako što ćeš narodu u predizbornoj kampanji servirati šarenu lažu. Siriza je obećala prekid pregovora sa EU o novom zajmu, prestanak štednje, politiku veće potrošnje, porast plata... Znaš li Moly šta su ispunili od svega obećanog ? Jedno veliko NIŠTA.

Što se tiče izvoza terorista u ISIL ja bih sve njih pustio da odu u Raku i Mosul, pa neka tamo uživaju u čarima Šerijata i zatucanosti. Ako bi kojim slučajem rešili da se vrate u zemlju porekla na državnoj granici ih okrenuti nalevo krug i natrag odakle su krenuli... Treba doneti zakon o ukidanju državljanstva u slučaju pristupanja terorističkim organizacijama tipa ISIL,Boko Haram,Al Kaida,Al Nusra,Hezbolah... Te organizacije obučavaju samoubice i pretvaraju ih u ''ćelije spavače'' koji kada bi se vratili u zemlju porekla neko vreme bi se pritajili i onda bi uz naredbu komandanta izvršavali razne samoubilačke akcije..
E da se ne bi šibnuli u nebo pred masom nedužnog naroda najbolje ih je po kratkom postupku privesti kod sudije i na licu mesta im oduzeti državljanstvo, pa natrag u Islamsku Državu Iraka i Levanta... Gledam da su kod nas doneli neki buđav zakon koji kažnjava takve imbecile od 3-10 godina zatvora... To je za njih ništa... Oduzimanje državljanstva i ćao zdravo...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Mar 2015, 17:03
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Zex, kod nas ima taj zakon...da se kaznjavaju oni koji odu pa se vrate...ali isto je to negdje oko 3 godine, sto je za njih nikakva kazna. Znaci ja bih njima oduzela drzavljanstvo i zabranila da kroce na tlo ove drzave vise ikada.
Ovdje je taj problem zbilja veliki...ta Maoča je rak rana, leglo, losa slika i ono najgore sto mozes i da zamislis...barem iz medijskih naklapanja. Nisam bila i vidjela, ali znam da se tamo desavaju sr*nja...regrutovanja, ispiraje mozgova i sta sve ne... Ima jos par mjesta u drzavi gdje su oni preuzeli ulogu vodja. Zanimljivo je da su oni dosli jos u vrijeme rata, i tada se sve nekako sustavno radilo. Isli su u rat sa pripadnicima armije BiH, i kako bi ostali na ovim podrucjima, masovno su se zenili za 'nase' zene...zato to i jeste problem drzave. Znam da je u nekim podrucjima bilo problema sa onima koji nisu prihvatali ta njihova pravila, pa su se javljale zene koje su zasutavljali na cesti, sisali na celavo, i prijetili..jer zena mora biti zamotana, a muskarci moraju imati brade...Uzas.
Da ne bude zabune, ja imam dosta prijatelja muslimana koji ni u ludilu ne opravdavaju ista od navedenog i imaju misljenje kao i ja, a to je da je to zlo i rak rana nase drzave, a 'njihovog' naroda, i da te ljude treba najblaze receno istjerati iz drzave. Stvaraju losu sliku o drzavi a i o muslimanima sa ovih prostora cija je tradicija totalno drugacija.

Sto se tice Grka...bas kao sto rece i bojim se da ce tako i biti...prazna predizborna obecanja. Zao mi naroda, jer politika je ku*va, ali ja kao neko ko se bavi financijama i dalje mislim da se svaki dug mora vratiti na ovaj ili onaj nacin, a u slucaju ne-vracanja postoje konsekvence, koje su s te financijske strane gledano, potpuno opravdane.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Mar 2015, 18:25
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

.....

phpBB [media]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Mar 2015, 21:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Molena je napisao:
Zex, kod nas ima taj zakon...da se kaznjavaju oni koji odu pa se vrate...ali isto je to negdje oko 3 godine, sto je za njih nikakva kazna. Znaci ja bih njima oduzela drzavljanstvo i zabranila da kroce na tlo ove drzave vise ikada.
Ovdje je taj problem zbilja veliki...ta Maoča je rak rana, leglo, losa slika i ono najgore sto mozes i da zamislis...barem iz medijskih naklapanja. Nisam bila i vidjela, ali znam da se tamo desavaju sr*nja...regrutovanja, ispiraje mozgova i sta sve ne... Ima jos par mjesta u drzavi gdje su oni preuzeli ulogu vodja. Zanimljivo je da su oni dosli jos u vrijeme rata, i tada se sve nekako sustavno radilo. Isli su u rat sa pripadnicima armije BiH, i kako bi ostali na ovim podrucjima, masovno su se zenili za 'nase' zene...zato to i jeste problem drzave. Znam da je u nekim podrucjima bilo problema sa onima koji nisu prihvatali ta njihova pravila, pa su se javljale zene koje su zasutavljali na cesti, sisali na celavo, i prijetili..jer zena mora biti zamotana, a muskarci moraju imati brade...Uzas.
Da ne bude zabune, ja imam dosta prijatelja muslimana koji ni u ludilu ne opravdavaju ista od navedenog i imaju misljenje kao i ja, a to je da je to zlo i rak rana nase drzave, a 'njihovog' naroda, i da te ljude treba najblaze receno istjerati iz drzave. Stvaraju losu sliku o drzavi a i o muslimanima sa ovih prostora cija je tradicija totalno drugacija.

Sto se tice Grka...bas kao sto rece i bojim se da ce tako i biti...prazna predizborna obecanja. Zao mi naroda, jer politika je ku*va, ali ja kao neko ko se bavi financijama i dalje mislim da se svaki dug mora vratiti na ovaj ili onaj nacin, a u slucaju ne-vracanja postoje konsekvence, koje su s te financijske strane gledano, potpuno opravdane.

Slažemo se u skoro svemu, pa nisam ni sumnjao da ćeš ovako pametno napisati... Kao što reče kazna od 3 godine zatvora nekome kome je smrt nagrada, ne predstavlja gotovo ništa. Pripadnici ozloglašene jedinice ''El Mudžahedin'' prvi put su kročili na tlo Bosne još za vreme rata (otprilike 1993-e) i većina njih je činila takva zlodela od kojih se ledi krv u žilama. Sekli su glave, igrali fudbala sa istim na planini Ozren, posle rata su se infiltrirali u društvo tako što su stupali u dogovorene brakove sa tek punoletnim nesrećnicama. Primer Velike Maoče je samo jedan u nizu primera... Donja Trnava kod Novog Pazara je mesto slično Velikoj Maoči. Tamo se regrutuju naivni i psihički labilni ljudi koji veruju u prazne priče. Evo danas je ISIL objavio snimak u kome dečak od 12 godina ubija zarobljenog Sirijca tako što mu puca u glavu i u telo... Taj dečak će za 10-ak godina biti toliko zadojen mržnjom da će sadašnji teroristi biti male mace za njega. Naravno da pravi Muslimani ne podržavaju ove imbecile. Teroristi nemaju veru, teroristi moraju biti uništeni na takav način da ne ostane kamen na kamenu. Ma koliko zvučalo surovo ne bih poštedeo ni ovog dvanaestogodišnjaka, jer njemu je već usađen crv mržnje koji niko nikada izbaciti ne može.
Umesto da se USA i Rusija udruže u borbi protiv ove pošasti oni se trve oko Ukrajine. Zapamti moje reči. Cela ukrajinska kriza osmišljena je tako da se skrene pažnja sa stvaranja i jačanja ISIL-a. Oni svakim danom imaju sve jaču logistiku, naoružanje im je sve sofisticiranije. Najgore od svega je to što mislim da će sledeći teroristički napad biti napad ''prljavom'' nuklearnom bombom koja nema eksplozivnu i razornu moć, već na određenom području ''seje'' radijaciju koja takvo područje čini nenaseljivim vekovima. O žrtvama da i ne govorim. Čitao sam da već poseduju izvesnu količinu nuklearnog materijala koju mogu zloupotrebiti tako što će napraviti ''prlajvu'' nuklearnu bombu. Ne mogu oni da naprave pravu atomku jer za to je potrebno obogaćivanje uranijuma 235 i 238, već će iskoristiti ovo što imaju da ''sterilišu'' određeno područje... Gde to bude, voleo bih da sam što dalje od tog mesta

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu