|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Moze ,ide cuga,maliiiiiii daj ponesi nekaj za drustvo u ćošku,o mom trosku,,,hahahahah РЕкнух ја џенТлен чијк ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) неЧоШкаримо вечма смо у центар каФачетО да се знае ко коси а кој воду носи ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je a ne ko onaj 3le,on bi da mu zenska placa pice,pa to je prestrašno,ja nikad nisam dozvolio da nijedana dama u mom drustvu plati nista,,pa makar bio najmanji racun ili maksimalno veliki,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
bubi čao laki jel ti bolje ja pitah ..al ne dobi odgovor
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tako je a ne ko onaj 3le,on bi da mu zenska placa pice,pa to je prestrašno,ja nikad nisam dozvolio da nijedana dama u mom drustvu plati nista,,pa makar bio najmanji racun ili maksimalno veliki,,,, немам си појам за то 3ле ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) не смем га ни погледувам ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) јербо ома БубиЧица с циглама рафалну паљбу по мен даклеМ, волеш изнимно велике раЧуне, па реци да знаем треба ми една бунда од чинчилу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ал бела да се знае ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: bubi čao laki jel ti bolje ja pitah ..al ne dobi odgovor e Miko,nisam videla,cu ti reknem...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tako je a ne ko onaj 3le,on bi da mu zenska placa pice,pa to je prestrašno,ja nikad nisam dozvolio da nijedana dama u mom drustvu plati nista,,pa makar bio najmanji racun ili maksimalno veliki,,,, немам си појам за то 3ле ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) не смем га ни погледувам ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) јербо ома БубиЧица с циглама рафалну паљбу по мен даклеМ, волеш изнимно велике раЧуне, па реци да знаем треба ми една бунда од чинчилу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ал бела да се знае ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Moze,ide bunda,ma Le le le je htio da mu Nikita plati ručak,e koji grebator,samo kad ga ja ufatim ribati,,hahhaahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: Вучица je napisao: ЛејКо ел си имају Мали Огласи ко тема на форум?? ома да си турим Оглас мождаК се захебуцка па гвирне и види гу ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ima oglasi oni,sa nasim sajtovima,stranicama i toJ Ne znam da otvorim licne oglase ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) мори товори да се прва самоЗаписувам а и ону тему Сам противу свих и ома турај овог БреДкастог да га малко пропитувам штој што ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Aj,sad cu neke oglase da otvorim...mora se,dogovrelo do nokata..
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: bubi čao laki jel ti bolje ja pitah ..al ne dobi odgovor e Miko,nisam videla,cu ti reknem... nema smisla da te pa ću da te ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: bubi čao laki jel ti bolje ja pitah ..al ne dobi odgovor e Miko,nisam videla,cu ti reknem... nema smisla da te pa ću da te ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo pittajte,ja odgovaram na sva pittanja,,hahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 92 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|