Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: ...xaxaxaxa Boss i Naopaki je l vi pijete istu kafu, sta su vam sipali? Pomažem mu da izađe iz lavirinta. Kafu, teško ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
shebo si se i to je to...ne trudim se vise zar te nije sramota da budes ovde jos uvek? A to sto je Mo napisala ne verujem da se odnosi na mene. ako se odnosi ja se povlacim istog trena
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: i ja se nadam Boss  i dobro vas je...prestanite da se natezete nadjite se negdje i potucite se Siguran sam da mu je ispod časti da se tuče sa pederima. Ovako mu je lakše, rizik manji a uvek mi može napisati da sam peder, da ga pušim, da smrdim i tako neki njegov standardan repertoar. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Boss je napisao: Molena je napisao: i ja se nadam Boss  i dobro vas je...prestanite da se natezete nadjite se negdje i potucite se Siguran sam da mu je ispod časti da se tuče sa pederima. Ovako mu je lakše, rizik manji a uvek mi može napisati da sam peder, da ga pušim, da smrdim i tako neki njegov standardan repertoar. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) nije mi ispod casti da tucem pedere...samo mi ti dodji i uverices se da ne lazem
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Naopak je napisao: shebo si se i to je to...ne trudim se vise zar te nije sramota da budes ovde jos uvek? A to sto je Mo napisala ne verujem da se odnosi na mene. ako se odnosi ja se povlacim istog trena Bilo bi me sramota isključivo ako sam balavac od 37 godina. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Boss je napisao: Naopak je napisao: shebo si se i to je to...ne trudim se vise zar te nije sramota da budes ovde jos uvek? A to sto je Mo napisala ne verujem da se odnosi na mene. ako se odnosi ja se povlacim istog trena Bilo bi me sramota isključivo ako sam balavac od 37 godina. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) mene ne bi bilo sramota da razvalim peska
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
smijesni ste...isto djeca kakva ali ja se smijem da se razumijemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da će Bossa zaboleti oko koliko namiguje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: smijesni ste...isto djeca kakva ali ja se smijem da se razumijemo  eh kad sam ja tebe nasmejao sad mi nista nije vazno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molly, ja se smejem već 2 sata Žao mi je što ne možeš da vidiš ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|