| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Bubi je napisao: Najka,idi vidi kako su lepe fotke i teme...Mislim na erotiku... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Jel ovo sva erotika koja se nudi ovde? Gde su slova? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: nije fensi al kad nema drugo...
Ovo je iz šteka jel? da,oćeš da sipam......al nemoj posle napio me pa.....  Nego šta ću sipaj pa da polegamo ajdemo iz flaše,tako možemo iz ležećeg stava
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Najgora je napisao: Bubi je napisao: Najka,idi vidi kako su lepe fotke i teme...Mislim na erotiku... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Jel ovo sva erotika koja se nudi ovde? Gde su slova? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Da neces da filozofiras? To ti je za oci,a za mozak imas drugi pdf. Aj,sada ja odoh da spavam...Uzivkajte... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ode i bubi sad smo sami ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
E jbg Vujo sad ga pretera  Bubi ima? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: ode i bubi sad smo sami ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Šta ćeš sad? ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Pda  Laku noć
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: ode i bubi sad smo sami ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Šta ćeš sad? ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) idemo kod mene da slušamo ploče,našao sam iglu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458