| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: čuperak,šta da pustim od muzike..... nemoj samo hor bečkih dečaka od muzike pusti ploče ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: ajd da vas čujem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) sve patke idu na dve noge.....daj mi iskra
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Патак Дача ај ред је да ја малко надрљкам мсм нисам дуго ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: čuperak,šta da pustim od muzike..... nemoj samo hor bečkih dečaka od muzike pusti ploče ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) nemam iglu na gramofon
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: ajd da vas čujem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) sve patke idu na dve noge.....daj mi iskra bravooooooo sedi 5 zaključeno ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Народе, повлачим се.
Не поздравих Лажу... ваљда је боље кад пржи кртину! Искрена, пре пет минута донех флашу вискија, ждракни страну испред. Најка, ди је она флајка! Ди ми је Најка?
Вучкице, лепа ти песма! увек ме стревиш, их!
Морам да гасим ово чудо. Већ неко време ме боле очи. Сутра треба да подигнем нове, јаче цвикере!
Љубим вас све! Свако вече ми је лепо с вама! Био сам дешператан ових дана због оних глупости. Јебеш га, наши смо, сваки дан се "виђамо"... Данас смо се баш лепо дружили!
Лепо спавајте, чикина децо! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Вучица je napisao: Патак Дача ај ред је да ја малко надрљкам мсм нисам дуго ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) hahah i ja sam to bila rekla mom detetu al nije dača nije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Народе, повлачим се.
Не поздравих Лажу... ваљда је боље кад пржи кртину! Искрена, пре пет минута донех флашу вискија, ждракни страну испред. Најка, ди је она флајка! Ди ми је Најка?
Вучкице, лепа ти песма! увек ме стревиш, их!
Морам да гасим ово чудо. Већ неко време ме боле очи. Сутра треба да подигнем нове, јаче цвикере!
Љубим вас све! Свако вече ми је лепо с вама! Био сам дешператан ових дана због оних глупости. Јебеш га, наши смо, сваки дан се "виђамо"... Данас смо се баш лепо дружили!
Лепо спавајте, чикина децо! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) MAD... sve su mi popili ima ih utepam ki zečeve laku noć i lepo se odmori
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: nemam iglu na gramofon
Pu! Znaš kakav bi to pos'o bio...uvoz! Pare debele da namlatimo. Si pit'o kineze dal' imaju? Kupiće ti Naj...ganc novi gramofon za te stare ploče.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
М лепе ти снове желим и одмори се па сутра настављамо писаније ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|