| Autoru |
Poruka |
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ma jok,ližemo se samo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
Gene kako si mi? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: ma jok,ližemo se samo Sad bi Trile reko da ližemo samo ekran...al' ko njega šta pita ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SJAJNA je napisao: Gene kako si mi? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa eto gene,raja ko raja.....čitam i učim ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
E,sto je ovo...Ljidi pobrkali teme. Il' da pravimo slikovnice i mi. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
ćuti tamo,trudili se ceo dan,a ti tako!!! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Najgora je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Најка, да ти каже МАД: Овај ће само да збрише... Чим му је толики увод (увод, бре, не убод), нема леба од њега! А и Буби му је ту. Ако засере, опет ће да га смести на ниво минус један да претаче купус и да цепка буковину за потпалу. Него ти га заскочи, кад се окрене за чашу, и не пуштај! Слушај мене!
Ех, док ја написо, он збриса! Ма рекох ти! Држ га! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Sad se i ja nešto mislim tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al' nije Najka aždaja ako je naj. Daj da popijemo nešto  vadi bre čuperko tu flajku 
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: Daj da popijemo nešto  vadi bre čuperko tu flajku  [/quote] Kaži srećo...evo!
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
SJAJNA je napisao: ćuti tamo,trudili se ceo dan,a ti tako!!! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ne znam da cenim tuđu muku cccccc,nikad neću avanzovati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|