Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mene si nakon prvog pp smuvao jasta nego odlicno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
da, ali ne voliš dalje od PP.a  , ne diraj me dole
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni Molena svako jutro salje na viber poruku jel to nesto znaci ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
megi smaras me nema te vekovima dovlaci *u*icu vamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Aktualnost je da je moja županija u totalnom kaosu, a koliko vidim i druge. Na jednoj strani snijeg, na drugoj nema grijanja, na trećoj buretina lomi sve pred sobom. Meteoalarm crveno svijetli! Ajajaj! Žao mi je onih kamiondžija što su ostali zameteni na cesti bez hrane i topline!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jao Gigi, citala sam vijesti i gledala slike...na slikama je idilicno, ali hvala, ne hvala  I kod mene su najavljivali apokalipsu...u Bosni snijeg kod mene kisu...puno puno kise. Trenutno je vani +9, sunce se sa juga izmedju ovih brda probija, vidi se kako obasjava sa te strane...vedro, nista ne pada .... od apokalipse ni A...iako bih ja voljela da nam grad malo zabijeli..ali prc, jednom u 20 godina se i to desi, ali sve mi se cini ovo nije ta godina.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pre tri-cetiri dana bilo je prolece. Juce pada sneg kao u februaru a danas se sve istopilo pa je bljuzgavo sve...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aktuelnost je da su prodate sve karte za film 50 nijansi sive ,radjen po onoj knjizi ljudi poludeli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja cu ici u kino da gledam film nije mi frka da idem na premijeru jbt haha igrat ce u kinima vjerovatno duzi period i radi cijele te strke oko filma, a i knjigu sam procitala..tj knjigE ufffff nemam ocekivanja nikakvih
|
|
|
|
|
|