| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zlobni je napisao: Specijalan pozdrav za Iskru ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Zloćko druze moj evo jedan cmokić u obrašćić ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Zlobni je napisao: Najgora je napisao: Zlobni je napisao: Zaglavio mi se jugo u blatiste ispred pa ako oce neko da mi pomogne ![[cobo11.gif] [cobo11.gif]](./images/smilies/cobo11.gif) E ako je tako..da ustanem. Ajde Najka ziv mi ti, ali nemoj u Ribok patikama da ih ne isprljas ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma i mehaniku ako treba ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
čuperko jel imaš 13 okasti ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Jel i ja mogu da te zovem najka? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Layo ti upravljaj a mi ce guramo. Pazi, kocnica ti je ona pedala u sredini ako krenes da se kotrljas nizbrdo, cisto da znas da se ne strmopizdis I spusti rucnu jbte, da ne guramo ko budale ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
 jel neko za ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Zlobni je napisao: Layo ti upravljaj a mi ce guramo. Pazi, kocnica ti je ona pedala u sredini ako krenes da se kotrljas nizbrdo, cisto da znas da se ne strmopizdis I spusti rucnu jbte, da ne guramo ko budale ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Prijatelju,jel ovo tvoj tocak?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е тако, доста за ноЧаске ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ојдо лепо ужиФкајте и шарено сањајте ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Dadice.. ode? nocka i lepo spavaj ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vukice šta je tebi ?.....
ajd laku noć !
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|