Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ona ce sama da dodje..bez zvanja..ona to namirise  ...kaze nesto joj se upali i neki sjaj u ocima odjednom...i spremna uvijek...kocoperna bas tako 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
upali se njoj ko i meni,sve mi se cini 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sto me nasmija jucer nemas pojma doduse ne ti, nego onaj tvoj hahahah sve mi je sad jasno vi ste izgleda porodicno ludi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nasla krpa zakrpu
jos mu ja kazem posle,ni ne znas sa kime pricam, a on ce meni,kao da je i bitno,ja bih to rekao bilo kome ooooooooooo
ja sam se smejla ceo dan i jos kod doktorice danas,setila se
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahhaha dobro je pa nisi legla kad ti ona rekla otvorite usta da vidimo 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
hahah cuti,usput do kola ja vidim neko parce drvate,oblica neka uzmem je i pokazem ovom mom,vidi meru za lek  e valjali smo se celim putem
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 vidim ja vi se drzite one da je smijeh lijek za sve i da je i velicina bitna he he kad budem bolesna poslat cu ti mjere pa ako naletis na nesto usput hehe
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
hahhaha,da posaljem ma vazi
e,dodjemo mi kuci a on uzme onako malko,nijansu vecu oblicu i kaze,a da nije ovo mozda bolje hahahahha
znaci sad samo na tu temo se smejemo i kakos e pogledamo prsnemo u smeh
Bože sacuvaj budala
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao mrnjauuuuu hajmo konjica spremna...imal iko mooda  fight ?
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Je l' to mora samo ovde? ja ne mogu, ja gde dobijem inspiracuju.. tamo cusnem i munem taman malo ove debele sto sede samo na jednom mestu malo da prosetam po forumu... mozda malo i smrsaju
|
|
|
|
|
|