|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kada postavljac popuni ovu trecu kategoriju pitanja, ja cu odmah za njim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Najviše vremena na forumu: MeGi,MojneNajmanje vremena na forumu: Ima ihČesto '' viri '': BubiNe '' viri '' uopšte: Ja, odmah ulecemŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): nema Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): nema, sve je to sala , a znalo se z abolesne, te nema Glavna tračara: Ima nas hvala Bogu , Msm da su sve zenske osim Emanuelle, jer jos se nije ubacila u masinu ahhahUobražen/a: Ne primjetim d aje iko takavKo vas je baš, baš iznervirao i zašto: Ovde me niko ne nervira, mozda u sekundi zbog nekog posta,al to brzo prodje recimo kad pisu kako postavljam glupa pitanja na vrucoj stolici.....e onda kao da mi se golub posrao na glavu....dodje mi da nista ne pisem Spletkaroš ( m, ž ): Boss-spletkas spletkas mene iznervirat, al cvrc Ko će sve popuniti: Ko zeli, kome dosadno...Ko će preskočiti bar 3 pitanja: ahahahhaKo važi za damu u RL: Sve zene su dame dok se ne dokaze suprotno Ko važi za slobodniju gospodičnu: slobodno pisanje imaju svi kad hoce, pa i ja Ko je dingospo: Sta znaci DINGOSPO?Ko je žigolo: Svi muskarci, jer zene ne mogu biti hihihiKo čita kao bukvar ostale forumaše: MolenaKo je inteligentan ( m, ž ): LaYa,Molena,Trile,PicardKo leže i budi se sa sujetom: Ja Ko visoko leti: Svi mi, pa kad padnemo opet poletimo ma samo nek se leti Ko je sa obe noge na zemlji: Svi koji su realniKo forume shvata previše ozbiljno: MeKo se samo dobro zeza: Svi se zezaju, ovde su radi zezanja, tako kazu , aMojne je napisao d atrazi zensku on je onda ozbilljan...valjda je ozbiljan lovac Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' : Molena, I jUST....A bOGAMI I jULIA....Julia ima najseksipilniji , dok Molena ume da peva....a Just slatkica  I Laya isto ima lep glas.... Uglavnom onako kad citam sve zamisljam da svi imaju ostar-dublji glas....kad ono svi ko djeca
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Najviše vremena na forumu: Vitez Najmanje vremena na forumu: Mojne Često '' viri '': Niko ne viri,svi ulecu Ne '' viri '' uopšte: Svi Žensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): She,to vam je musko,a i Megi...ja sam musko i Nikita Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Trile,to je zensko,provereno...Picard,dobro je promenila glas kad je pevala,brutalni,dobra gluma Glavna tračara: Niko bre,sta vam pada na pamet Uobražen/a: nema ovde takvih,ovde su svi proste duse Ko vas je baš, baš iznervirao i zašto: Svi me nerviraju i kad budem mogla zapalicu vas Spletkaroš ( m, ž ): Niko,opet glupo pitanje Ko će sve popuniti: cek da bacim kasike pa cu ti reci Ko će preskočiti bar 3 pitanja: vidi odgovor gore Ko važi za damu u RL: Megi,u cipkanim rukavicama i sa sesirom Ko važi za slobodniju gospodičnu: mini,samo o sexu prica i salje golotinju po pp-u Ko je dingospo: Pitt,ja veceg ne videh na siroko i na daleko...pravi je,nikog ne dira,uvek lepo pozdravi,pita kako je,pravi dingospo Ko je žigolo: MAD,sve zenske muva Ko čita kao bukvar ostale forumaše: Ovaj Google bot,samo ide i uhodi nas Ko je inteligentan ( m, ž ): Niko,budaletine na jednoj gomili Ko leže i budi se sa sujetom: Niko,ajme...jes ti normalan? Ko visoko leti: Ko je psotavio ova pitanja? Ko je sa obe noge na zemlji: Svi su,pa ne levitiramo bokte Ko forume shvata previše ozbiljno: Svima je ovo sala i igra,razbribriga Ko se samo dobro zeza: Uuuuu tesko pitanje,pravo... odgovor: Niko Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' : Julija,kad kaze sta ti hoćes? Pravo se uplasim
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: Najviše vremena na forumu: MeGi,MojneNajmanje vremena na forumu: Ima ihČesto '' viri '': BubiNe '' viri '' uopšte: Ja, odmah ulecemŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): nema Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): nema, sve je to sala , a znalo se z abolesne, te nema Glavna tračara: Ima nas hvala Bogu , Msm da su sve zenske osim Emanuelle, jer jos se nije ubacila u masinu ahhahUobražen/a: Ne primjetim d aje iko takavKo vas je baš, baš iznervirao i zašto: Ovde me niko ne nervira, mozda u sekundi zbog nekog posta,al to brzo prodje recimo kad pisu kako postavljam glupa pitanja na vrucoj stolici.....e onda kao da mi se golub posrao na glavu....dodje mi da nista ne pisem Spletkaroš ( m, ž ): Boss-spletkas spletkas mene iznervirat, al cvrc Ko će sve popuniti: Ko zeli, kome dosadno...Ko će preskočiti bar 3 pitanja: ahahahhaKo važi za damu u RL: Sve zene su dame dok se ne dokaze suprotno Ko važi za slobodniju gospodičnu: slobodno pisanje imaju svi kad hoce, pa i ja Ko je dingospo: Sta znaci DINGOSPO?Ko je žigolo: Svi muskarci, jer zene ne mogu biti hihihiKo čita kao bukvar ostale forumaše: MolenaKo je inteligentan ( m, ž ): LaYa,Molena,Trile,PicardKo leže i budi se sa sujetom: Ja Ko visoko leti: Svi mi, pa kad padnemo opet poletimo ma samo nek se leti Ko je sa obe noge na zemlji: MarinKo forume shvata previše ozbiljno: MeKo se samo dobro zeza: Svi se zezaju, ovde su radi zezanja, tako kazu , aMojne je napisao d atrazi zensku on je onda ozbilljan...valjda je ozbiljan lovac Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' : Molena, I jUST....A bOGAMI I jULIA....Julia ima najseksipilniji , dok Molena ume da peva....a Just slatkica  I Laya isto ima lep glas.... Uglavnom onako kad citam sve zamisljam da svi imaju ostar-dublji glas....kad ono svi ko djeca HVALA!! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: III ( Kako da se ne naljutim ? )Crni Boske što nas zavadi ? Najviše vremena na forumu:[b]MegiNajmanje vremena na forumu: mmmČesto '' viri '': Ne gledam u kugluNe '' viri '' uopšte: čitaj red iznadŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Nisam Šerlok Holms Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Nisam Šerlok HolmsGlavna tračara: Nisam sigurnaUobražen/a: Teta MolenaKo vas je baš, baš iznervirao i zašto: Ne moze me niko iznervirati na forumu,mogu samo da se ne slozim sa necijim misljenjemSpletkaroš ( m, ž ): Ne znamKo će sve popuniti: LayaKo će preskočiti bar 3 pitanja: Ko važi za damu u RL: Iskra,Jana,Vučica,LilaKo važi za slobodniju gospodičnu: EmaKo je dingospo: MADKo je žigolo: BredKo čita kao bukvar ostale forumaše: Sin BrutalKo je inteligentan ( m, ž ): Ima vise inteligentnih-Hvala BoguKo leže i budi se sa sujetom: Hahhahah valjda nema takvih-Boze PetraKo visoko leti: Molena-mislim avionom do Afrike Ko je sa obe noge na zemlji: LilaKo forume shvata previše ozbiljno: Moderatoriali ko nije bio ne zna Ko se samo dobro zeza: SinKo ima najlepši glas od naših '' pevačica '' :[/b] Molena-zato je i otvorila temu-iskusno,Mada i Just kako repuje mi se jako dopala,ovi ostali se sprdajuEto, dosta je. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Da znas da jeste
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: III ( Kako da se ne naljutim ? )Crni Boske što nas zavadi ? Najviše vremena na forumu:[b]MegiNajmanje vremena na forumu: mmmČesto '' viri '': Ne gledam u kugluNe '' viri '' uopšte: čitaj red iznadŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Nisam Šerlok Holms Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Nisam Šerlok HolmsGlavna tračara: Nisam sigurnaUobražen/a: Teta MolenaKo vas je baš, baš iznervirao i zašto: Ne moze me niko iznervirati na forumu,mogu samo da se ne slozim sa necijim misljenjemSpletkaroš ( m, ž ): Ne znamKo će sve popuniti: LayaKo će preskočiti bar 3 pitanja: Ko važi za damu u RL: Iskra,Jana,Vučica,LilaKo važi za slobodniju gospodičnu: EmaKo je dingospo: MADKo je žigolo: BredKo čita kao bukvar ostale forumaše: Sin BrutalKo je inteligentan ( m, ž ): Ima vise inteligentnih-Hvala BoguKo leže i budi se sa sujetom: Hahhahah valjda nema takvih-Boze PetraKo visoko leti: Molena-mislim avionom do Afrike Ko je sa obe noge na zemlji: LilaKo forume shvata previše ozbiljno: Moderatoriali ko nije bio ne zna Ko se samo dobro zeza: SinKo ima najlepši glas od naših '' pevačica '' :[/b] Molena-zato je i otvorila temu-iskusno,Mada i Just kako repuje mi se jako dopala,ovi ostali se sprdajuEto, dosta je. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Da znas da jeste ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Vala bas,citavi romani!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Najviše vremena na forumu: ako je netko On,ne znaci i da je stvarno prisutan,modovi valjda Najmanje vremena na forumu: Uther Često '' viri '':kako bi ja to mogla znati tko viri Ne '' viri '' uopšte za sebe mogu rec kad sam tu svjetlim Žensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): nacula sam nesto al ne bih o tome Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): vidi odg gore Glavna tračara: decki su najvece tracare,ne bih imenovala Uobražen/a: ne bih nazvala uobrazen,svatko ima nekog posebnog ovdje...recimo to tako Ko vas je baš, baš iznervirao i zašto:pisana rijec nekog bogtepitakoga me,zbilja ,ne moze iznervirati.i za ljubav,mrznju,bilo koju emociju,potrebno mi je da bar vidim tu osobu,mozda je s druge strane Hrvoje iz 8b Spletkaroš ( m, ž ):mene to ne zanima,vec zabavlja Ko će sve popuniti: netko ko zabusava na poslu(ko ja sad) Ko će preskočiti bar 3 pitanja: zasto bi preskocio,msm,kad zapocnes nesto...zavrsi,ili ne pocinji Ko važi za damu u RL: ne bih znala za druge,al ja to jesam Ko važi za slobodniju gospodičnu: ja...e sad,dal to jesam ili ne,to je vec stota stvar Ko je dingospo: WTF DINGOSPO? Ko je žigolo: znate li znacenje te rijeci? Ko čita kao bukvar ostale forumaše: to je nemoguce uradit jer ti o forumasu saznas onoliko koliko ti je on spreman reci,citati nekog ko bukvar,ma dajte Ko je inteligentan ( m, ž ):nisam upucena jel netko clan MENSE Ko leže i budi se sa sujetom: svi smo sujetni Ko visoko leti: rascopa se kada padne.... Ko je sa obe noge na zemlji:ja,al sam uvjek na stiklama..kako se to racuna Ko forume shvata previše ozbiljno: joj....ima likova koje sve shvataju za ozbiljno,sto me zasmejava i rastuzuje u isti mah Ko se samo dobro zeza: uther i ja,voljela bih da su i drugi zbog toga ovdje,ako su ozbiljni,msm da bi trebali naci novu zanimaciju Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' : nisam slusala pjevanje forumasa,nisam bila u prilici,kad cujem odg cu na pitanje ljep pozdrav ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zanimljivi odgovori na zanimljiva pitanja, popuniću i ja samo da smislim zanimljive odgovore. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
trebalo bi dodati pitanje i ko je najveci takticar ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Čemu te provokacije ? Strpi se 3-4 dana dok odgovorim na sva pitanja. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 121 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|