Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zex ja izbjegavam takve informacije i stvari da znam eto vidis....sad si mi ubacio crva u glavu joooojjjj...a ne bojim se aviona i letenja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Izvini Molenče, ali pre nekoliko godina gledao sam neku emisiju o crnim statistikama i video sam da je avion jedan od najbezbednijih vidova leta i da je potrebno preko 20 000 godina svakodnevnog letenja da bi mogli da stradamo u avionskoj nesreći. To kaže statistika... Samo sam hteo da kažem da je nekima od tih putnika prvi put u avionu, pa sam hteo da napravim neku bezveznu paralelu...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
kad ce da ''naprave'' neki silikonski mozak..ovom narodu je mnogo neophodniji od sisa, dupeta usta i sl
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
idem na nlvi forum ovaj stari ima triper
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma znam Zex....ali vidi avion u Americi voz u Kanadi opet ce biti da su neke teorije zavjere 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: kad ce da ''naprave'' neki silikonski mozak..ovom narodu je mnogo neophodniji od sisa, dupeta usta i sl Silikonski mozak postoji godinama, ali se nažalost ne može ubaciti u glave ljudi... Nažalost 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: ma znam Zex....ali vidi avion u Americi voz u Kanadi opet ce biti da su neke teorije zavjere  Ja ne verujem puno u teorije zavere... Zavere sigurno postoje, ali nije svaka nesreća zavera iluminata, masona, trilaterale, vlade u senci, Sionskog Priorata... Čuo sam i za tu nesreću... Strašno za te jadne ljude... Ubeđen sam da neko iz senke upravlja svetom i da je onaj 9/11 namešten od strane američke vlade... Znaš li ti Molenče da je pokojni narkodiler Pablo Eskobar digao u vazduh avion sa sve putnicima, jer je to bio jedini način da ubije svog protivnika kome nikako nije mogao da priđe, tako da je moguće da se to radilo i više puta, ali malo je verovatno da je i danas....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
SHE je napisao: idem na nlvi forum ovaj stari ima triper a nije ti to od Foruma... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kralj kokaina hehehe, on je u svijetu kokaina bio kao Ford u svijetu automobila....  Ima cak i film..a mislim i neka serija o njemu...budaletina!! Ne vjerujem ja da je zavjera...nego se najlakse iscupati na teroriste i teorije zavjere, a ne priznati ljudsku gresku. Zali Boze ljudskih zivota.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Kralj kokaina hehehe, on je u svijetu kokaina bio kao Ford u svijetu automobila....  Ima cak i film..a mislim i neka serija o njemu...budaletina!! Ne vjerujem ja da je zavjera...nego se najlakse iscupati na teroriste i teorije zavjere, a ne priznati ljudsku gresku. Zali Boze ljudskih zivota. Ima neka šugava serija, a ja sam gledao dokumentarac... Ubila ga je neka organizacija Los Pepes... Sećam se da je bio u zatvoru koji je sam izgradio... Evo ti slika jedne od ''ćelija'' iz tog zatvora...  Baš se patio... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|