|
| Autoru |
Poruka |
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: U guzu, LaYice,u guzu , vidiš kako se trudi ovaj smajli. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao da,tvoj teren,vise dole,manje gore a mene koze... O tome ti pričam. Kako si samo mogla da zaboraviš ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa ja tebe kad vidim sva se pogubim ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Ako će da ti bude lakše , isto se osećam. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: Ako će da ti bude lakše , isto se osećam. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) uopće mi nije lakse 
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Koga nisam pozdravila, ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
A,nema mi Trufuna,sad' se setih. ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Leyla je napisao: Koga nisam pozdravila, ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) mene,jesi ljuta nešto ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Ako će da ti bude lakše , isto se osećam. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) uopće mi nije lakse  Ne znam onda šta da ti kažem , a da ne pogrešim. ![[zzago.gif] [zzago.gif]](./images/smilies/zzago.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Bubi je napisao: MAD,Joj stomak me boli,kako slikovit prikaz. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Буби, шалим се, море! Ја, кад пијем, мерачим, не сипам ко у бачву. Био глумац, па се понекад шегачим! Никице, немој се персирамо овде. Знамо се поодавно, има месец дана! ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Bubi je napisao: A,nema mi Trufuna,sad' se setih. ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) ona svinja ga izjela
Poslednji put menjao Mojne dana 04 Feb 2013, 01:37, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
vuja kojic je napisao: Leyla je napisao: Koga nisam pozdravila, ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) mene,jesi ljuta nešto ? jbte,tebe sam pozdravila pre 2 sata da ljuta sam,ali ti moram reci na uvce zasto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Ako će da ti bude lakše , isto se osećam. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) uopće mi nije lakse  Ne znam onda šta da ti kažem , a da ne pogrešim. ![[zzago.gif] [zzago.gif]](./images/smilies/zzago.gif) ma niš,cutim i patim dok niko ne gleda ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 277 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|