|
| Autoru |
Poruka |
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Poslednji put menjao Bubi dana 04 Feb 2013, 01:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Manijak,olla seceru LaYice , ljubim, znaš već gde. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) Ne znam,kazi mi U guzu, LaYice,u guzu , vidiš kako se trudi ovaj smajli. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Manijak ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Yo Mojne.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Nikita je napisao: Mad , mogla bih da pomognem oko tog vinceta malo ....necu puno samo eto malkice za lepsi san  А? Ники, којевино? Хик! Било то! Него, преврнипарстраница уназад, хик! донелаБуби пешес флашапасепослужи. Донобитија, ал се бојим даћуполомимсвето... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: U guzu, LaYice,u guzu , vidiš kako se trudi ovaj smajli. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao da,tvoj teren,vise dole,manje gore a mene koze...
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: U guzu, LaYice,u guzu , vidiš kako se trudi ovaj smajli. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao da,tvoj teren,vise dole,manje gore a mene koze... O tome ti pričam. Kako si samo mogla da zaboraviš ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: U guzu, LaYice,u guzu , vidiš kako se trudi ovaj smajli. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao da,tvoj teren,vise dole,manje gore a mene koze... O tome ti pričam. Kako si samo mogla da zaboraviš ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa ja tebe kad vidim sva se pogubim ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
MAD,Joj stomak me boli,kako slikovit prikaz. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Nikita je napisao: Mad , mogla bih da pomognem oko tog vinceta malo ....necu puno samo eto malkice za lepsi san  А? Ники, којевино? Хик! Било то! Него, преврнипарстраница уназад, хик! донелаБуби пешес флашапасепослужи. Донобитија, ал се бојим даћуполомимсвето... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Onda nitaaaa kao sto kazu mala deca ....vise srece drugi put ...No sikiriki , picu vodu Sledeci put pomisli(te) na mene .... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 277 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|