Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nije problem. Procesor je brži od mog ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) , memorija nije problem. Imam još jedan razlog za dolazak ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma sve upućuje na to da moraš osobno doć detektirat probleme... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
hahaha boske pali moped,mislim da je ovo samo poziv da dođeš
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Zna Vuja sve... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
laku noć golupčići,težak ovaj fenjer ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hahahha laku noć Vuja... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mogu ti reći samo da ima bar 10 razloga za usporen rad računara, tako da Boske mora doći lično da proveri. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Laku noć Vujo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajmee...zamisli da mi se pokvari pa da ga ne mogu do devetog mjeseca dok se ne vratim doma popravit! ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|