Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Danas mi je jedan od onih dana za koje ne zelim da mi se dogadjaju... Nekako sam previse mekan, preplave me neke emocije, ume da mi se desi par puta godisnje. Takodje, rodjendan mi je i prelistavam sve iza sebe. Ne idem nigde, sedim kod kuce i radim tako neke stvari edukativnog karaktera... Naime, razmisljam kako smo se to svi promenili, kako smo tu promenu nacina zivota tako lako prihvatili? Evo jednog klipa odgledajte ga pokusajte da pronadjete odgovor... Na klipu svedocanstvo jedne generacije, jedno divno vreme, predivno, koje smo poceli da zaboravljamo i previse lako da ga se odricemo kao da ga nikada nije ni bilo. Previse je argumenata na klipu da bih mogao ostati ravnodusan. Realnost je realnost i sutra je novi dan ali veceras eto, nostalgija dobija krila...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
odlican spot casual i sretan rodjendan ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bezveze spot  i sretan ti skolski rodjendan naravno najsladji su skolski dani i skolski rodjendani he he inace dusa mi se raspada danas sve nesto drhtim, noge mi drhte a dusa se raspada mora da sam mamurna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
"srce mi je izgorelo moje, a duša mi ostala bez tvoga"
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jedva cekam Bozic i family na okupu da mi dusa mine
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jooooj Booozeee sto je ovako sve teskoooo 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: jooooj Booozeee sto je ovako sve teskoooo  dobro pitanje 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
8 godina je trebalo da sve dodje na svoje ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: jooooj Booozeee sto je ovako sve teskoooo   kad ti Bog odgovori reci nam sta ti je rekao 
|
|
|
|
|
|