Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Molena je napisao: pohvaljuem i ASG opusta se pomalo iako je jos pod paranojom.... Objasni mi ovo?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pohvaljujem sosu za nove teme.Pravo je osvezenje.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pohvaljujem Megi...zasluzila je, jer je uvijek ista i uvijek otvoreno kaze sta misli.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
samu sebe kritikujem jer ja znam zasto
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kritikujem Layu jer opet kopa nos, a kritikujem i Molenu jer hoće da krka neki specijalni burek, a u Kongu nema ni obični, a kamoli specijalni.
Pohvaljujem Naopakog jer je pivopija Pohvaljujem Megaru jer više nije u tripu da je debela Kritikujem Lilu jer ne voli Staniju Kritikujem Bubi jer još uvek drži za taoce kompletnu postavu ''Frikoma'' Kritikujem Bukselera jer i dalje čita ''Figurae Veneris'' Kritikujem sve koji su od atributa napravili Chat. Kritikujem Pikarda jer je otišao, a sarmu prob'o nije... Pohvaljujem Komšinicu zato što je opet sa nama Kritikujem Astru jer mi još uvek ispod avatara stoji dupli VIP
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Cuj da pohvalim? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Koga?Zasto?Ma daj,nisam ja dileja.Ja da vam hranim vase sujete.Idi begaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pita pohvaljujem iz razloga sto svojim upisima izazove lancanu reakciju 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
da, kao kad pojedes nesto lose
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 15 Maj 2013, 23:32, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
auuu cekaj da vidi sad pa kad naredja upise jedan ispod drugog na dve strane
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pohvaljujem ASG jel se vratila i nadam se da će ostati ista.... sosu zbog zanimljivih tema...... gospođu zbog toga što je spustila balun na zemlju.... i mene zato što ne gubim nadu da će doći gaja,raja i vlaja
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|