Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ispustila sam soljicu kafe na tepih 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja sam juce razbila omiljenu solju za kafu moju crvenu a pila sam iz nje kafu dvaest godina i sve zbog onog spanca sto se lepo smeje sad moram naci novu
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SHE je napisao: ja sam juce razbila omiljenu solju za kafu moju crvenu a pila sam iz nje kafu dvaest godina i sve zbog onog spanca sto se lepo smeje sad moram naci novu javi mu se na FB, možda ti pošalje svoju
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahaha kojeg spanca !? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel spanac oonaj mario iz onog filma zelim te
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: SHE je napisao: ja sam juce razbila omiljenu solju za kafu moju crvenu a pila sam iz nje kafu dvaest godina i sve zbog onog spanca sto se lepo smeje sad moram naci novu javi mu se na FB, možda ti pošalje svoju nemam fb ide mi rodjendan punim 43 mogo bi mi ti frendu poslati solju sa naslikanom zirafom al onom vasom
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SHE je napisao: vuja kojic je napisao: SHE je napisao: ja sam juce razbila omiljenu solju za kafu moju crvenu a pila sam iz nje kafu dvaest godina i sve zbog onog spanca sto se lepo smeje sad moram naci novu javi mu se na FB, možda ti pošalje svoju nemam fb ide mi rodjendan punim 43 mogo bi mi ti frendu poslati solju sa naslikanom zirafom al onom vasom mogao bih jel na mail ili PP ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
on je premlad za tebe She iako mi je jasno zasto ti je ispala salica iz ruku ako je to onaj casas znam koji je.. sad imas pricu o solji i kraju njenog 'zivota' ala serendam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
da je to megi bila bi to prica zivota, ovako jok, mada nekad ni ne vidimo razliku u pisanju a i vole se, malo malo pa neka nekoj razbije nos, ali vole se
es mario kasas, tri metra ili koliko metara iznad neba? ovo se zove serendanje
|
|
|
|
|
|