Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Daj Iskra,ne budi pesimista.Naravno da će Srbija ući u EU...i to vrlo brzo...I niko joj neće praviti probleme,pa ni Hrvatska.I kad bi htjeli,neće im to Njemačka dozvoliti. 
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajd Sednka nemO zaebavas .. Srbija ce uci u EU kad ja budem devojka a to se desiti nece.. a da me znas kao sto ne znas znala bi da ja u zivotu nisam bila pesimista ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Srbija sama sebi pravi problem.. tako da joj niko ne treba za probleme.. Trebala si do sada da naucis.. posto mojim venama tece svakojake krvi po malo da za mene.. nema hrvat..srbin , slovenac itd itd... svi smo mi jedni i jednom BOGU se molimo kako god da ga ko zove i nemo me zaebavas.. kad god pisem dugacke postove .. ja pravim greske za medalju ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma kao da je meni bitno kakva krv teče čijim venama...naravno da nije... Pesimista si po pitanju Srbije i njenog ulaska u EU...ne mislim da si pesimista imače... Srbija će za koju godinu ući u EU...definitivno...a koliko čitam i pratim po raznim medijima,pristupni pregovori za sada idu dobro...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e sad mi lakse.. posto pratis medije ama bre.. mene si nasla ma znas kolko me zanima dal cemo ili ne uci ( a necemo) sa ovima necemo stici ni do marinkove bare .. ajd BRE.. mani me se ove price.. ja sam zena domacica ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne izvlači se sada..šta ako si domaćica...  A što se vlasti tiče...Vučić mi nešto nije simpatičan...facom i načinom na koji priča...ali dobro radi svoj posao...i mislim da je na pravom putu...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vucic i dobro obavljen poso picoustu vata na patetiku, posto nista drugo ne zna i ebe ovaj jadan narod koji nema snage da uzme govnjave motke i sve ih rastera ko macke sa jebalista ovo sto oni rade je plac i tuga.. nekad davno je bilo da je Boris margarin koji se mesa u sve.. a sta je onda Vucic pitam se ja *ebe se njima kako je narod.. dok su oni širi no duži
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ја нећу у ЕУ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma da.. i sta cemo tamo jebes zemlje sa zakonima kad mozemo vako da zivimo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нараФски кад смио само тривијалност и педофилију увезли оданле мсм содома и гомора селе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|