svaka cast mom Beogradu! svaka cast jednom malom narodu na balkanu koji je jedan,a mozda i jedini u evropi koji proslavlja pobedu nad fasizmom DA SE NE ZABORAVI! sto se parade tice,odusevili su me gardisti i oni vojnici koji su marsirali u takozvanom strojevom koraku sto se tice oruzja i naoruzanja u te stvari se ne razumem dal smo mali il smo silica mislim da to i nije bila poenta svaka cast momci! uvezbali ste sve u rekordnom roku bravo za vas!
Ne brini She...i mi obilježavamo slom fašizma...samo ne na ovaj datum...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
svaka cast mom Beogradu! svaka cast jednom malom narodu na balkanu koji je jedan,a mozda i jedini u evropi koji proslavlja pobedu nad fasizmom DA SE NE ZABORAVI! sto se parade tice,odusevili su me gardisti i oni vojnici koji su marsirali u takozvanom strojevom koraku sto se tice oruzja i naoruzanja u te stvari se ne razumem dal smo mali il smo silica mislim da to i nije bila poenta svaka cast momci! uvezbali ste sve u rekordnom roku bravo za vas!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Nikada u ovom veku i od početka petooktobarske demokratske tranzicije nismo tako izvesno bili daleko od Evropske unije. Zvanični Brisel kaže da narednih pet godina nema reči o nekakvoj bliskosti. A tako će biti i posle ovih pet godina.
Od pomenutog datuma, nikada nismo zvanično imali bolje odnose sa muslimanskim svetom, Turskom i Emiratima, ali uprkos tome neke muftije i nimalo zanemarljiv broj muslimanskih vernika pokazuju otvorene destruktivne i secesionističke zahteve i težnje. Hteli bi nekako da se udalje od nas.
Uvažavali smo i uvažavamo Dejtonom ustanovljenu Bosnu i Hercegovinu. Usvojili smo skupštinske rezolucije i deklaracije i a naši zvaničnici su se bezbroj puta izvinili ali pritisci na Republiku Srpsku ne da ne prestaju nego se povećavaju. Priziva se „topot konja turske vojske“. I na Kosovu i u Federaciji se kliče „Ovo je Turska!“ I oni bi da se udalje od nas.
Zvaničnici Srbije potpisali su Briselski sporazum. Diplomatski odnosi sa Albanijom su u stalnom usponu. U geografskoj Preševskoj dolini se na stotine načina ne poštuje srpska država i otvoreno iskazuju i nasilne secesionističke tendencije. O odnosima s Prištinom i šiptarskom nepoštovanju Briselskog sporazuma ne treba trošiti reči. Tu već odavno nije reč o udaljavanju, nego o nečemu mnogo gorem.
Ni oko čega zvanično nismo pravili pitanje kada je Hrvatska trebalo da uđe u EU, ali oni sada potražuju delove naše teritorije i po svaku cenu pokušavaju da pohrvate Bunjevce koji žive na teritoriji Srbije. Gde nema živih Srba obračunavaju se sa ćirilicom kao u Vukovaru, i ne samo u njemu. Prihvata se čak i da nam vrhovni novinarski i analitičarski autoritet u nacionalnim i državnim poslovima bude Denis Kuljiš, ali uzalud. Kada su Hrvati u pitanju, tu ionako odavno, ili oduvek, nema ni udaljavanja ni približavanja.
T si kao sad.. mislio da ce nas pustiti u EU.. jel ajde bre Arso nemO zaevavas mi će udjemo u EU kad na vrvi zasvrbi ili ti rodi grozje trlaq baba lan da joj prodje dan.. zavlače nas kao mlade majmune.. al tako nam i treba.. kakva vlast takva drzava
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 72 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu