Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nema vise pitanja
sledeca..
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
Вучица je napisao: Excited_4U je napisao: Da li ima neka Horny za chat veceras ? Ти иШ tebe nisam ni pitao kuss! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki koliko godina imas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Emanuella je napisao: Vuki,cula sam negdje da imas produzene vikende s jednim forumasem,ima li vatre u tom dimu а погрешно си чула, само је требао да ми резервише кућу пријатељице за мене и друштванце мада, да се остварило све тој, ко зна шта би било ал неје
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki koliko godina imas? е нећем да рекнем(ово је изинат због исте теме!) мада око 35 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

|
jel sedite na dildu ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) i kakav je osecaj dok mastate o meni ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

|
ok idem ja odavde kod Horny devojaka na Cam da pricamo dirty i gledamo se naked byee! lepo sanjajte ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hoce neko odstraniti ovog napaljenka...alooo obojeni ( nisam rasista).
Vuki pitam za godine radi cirilice..moja generacija ucila pola pola, i vecina su na latinici....pa zato.
Jesi bila na korak do onog sudbonosnog DA?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: hoce neko odstraniti ovog napaljenka...alooo obojeni ( nisam rasista).
Vuki pitam za godine radi cirilice..moja generacija ucila pola pola, i vecina su na latinici....pa zato.
Jesi bila na korak do onog sudbonosnog DA? Више пута Мо од Да ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ал нисам поклекнула ја сам учила Српскохрватски језик и оба писма равноправно ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuki jel važi ono još uvek za Moskvu ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|