Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss je napisao: GiGi se najbolje slaže sa mnom... Julia odbij ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) ma da slazete se ko gibanica u tepsiji
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
kao da nije dovoljno što imam problema sa raznim udvaračima, sad još moram i od tebe da je branim... čuj molim te, ona bi da se slažu... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahahahhahahahhaha...jadnicak
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ja volim svoje virtuelne prijatelje ....i to je dosta od mene 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja ne volim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: ja ne volim nisi ni blesava da ih volis
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Nemam puno virtuelnih prijatelja...tek nekoliko...ali pravih...i ne vidim neku veliku razliku između njih i nekih mojih dugogodišnjih prijatelja kojih dugo nisam vidjela u reali pošto žive po drugim kontinentima...sa njima samo imam dužu prošlost,vremenski...i neka sjećanja iz reale,sjećanja koja već pomalo blijede... Moram priznati da se sa svojim virtuelnim prijateljima češće čujem,i da imamo prisnije priče.no sa tim prijateljima koji su sada daleko... 
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ti se pravo raspisala
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Jel to kritika možda... ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma jok, pomislio sam da je ona druga koja uvek tako nadugacko pise
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|