| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: Jes,lep je,mislim cak i najlepsi,ja vidO khm e oćeM i ja msm a koga si vido LejKo? ps mene su svi vidli brez mog znanja msm narušavanje privatnosti i to no sad imaju extra avatarka za gledanje a i porukicu pride ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa koga sam vido,pa manijaka,ko slika,a pogled ubica hahah svi videli,opet krenulo dzoranje
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Trile je napisao: Vuko bre, dokle vise da se ugovaramo pa normalno, ciji bi' bio onaK se cmačemo i mimo vikEnd... nej sam ja staraMajka pa samo vikendom znaš ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 30 Jan 2013, 13:29, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Vid puna kafana a samo me 5 minuta nije bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
meni i ne treba vise od 5 minuta
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYice, Hanij,nemoj tako, pomisliće ljudi stvarno. `Oćeš da me mrzi muški svet bez razloga? Ako sam suvišan,samo reci i odlazim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
opet isla da piski crći će ti bubrezi od toliko kafe msm virt bubrezi 
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Trile je napisao: meni i ne treba vise od 5 minuta Nemoj da im pricas,bre. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYice, Hanij,nemoj tako, pomisliće ljudi stvarno. `Oćeš da me mrzi muški svet bez razloga? Ako sam suvišan,samo reci i odlazim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) šta me briga,ja sam rekla sta mislim
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
hahah, manijaku, znam jednu sa kojom bi se slozio dobro tako i ona uvek vidi da je vishak
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYice, Hanij,nemoj tako, pomisliće ljudi stvarno. `Oćeš da me mrzi muški svet bez razloga? Ako sam suvišan,samo reci i odlazim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) najlepši si i taČka. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|