|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
1967. године закуцавања су била забрањена у кошарци зато што су сматрана превише насилним и забрана је трајала 9 година. После овако силних партија, можда ће и нама да забране да играмо!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja bih zabranila trice...ali samo amerikancima  i pojedinim zenama he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Svi se nesto uz*ebali i neku bi neovisnost...kao da je to postao trend....a svi ovisni od nekoga i necega. Meni svakako nije bio jasan ovaj referendum u Skotskoj...ali odradise to civilizirano i Bravo Skoti, zivjele vase suknjice  Ostali bi Skoti kao sto su i do sada bili, a i bilo je glupo ocekivati da bi kraljica to dopustila ( iako je to neka druga prica). Citam ovih dana na raznim portalima komentare ljudi sa 'nasih' podrucja i sve istoricar do povjesnicara jbt...svi sve znaju, ja samo ne znam sto smo gdje jesmo kada sa tolikim znanjem i pamecu raspolazemo a povijest i istoriju mijenjamo svakih 50 godina. I tolika je razlika izmedju nasih tih kvazi istoricara i povjesnicara, i onih u Skotskoj i Engleskoj da je to nevjerovatno. Ovi nasi ovamo su citajuci komentare na portalima, pruzali podrsku Skotima, tipa hajmoooo Skoti, ne dopustite da vas Englezi ugnjetavaju, glasajte za neovisnost, neka pobjedi nacionalni ponos....e to je vazno, NACIONALNI ponos...To je vazno ovim nasim jajarama....a sta ce jesti i kako u ovo vrijeme krize nebitno, nek se vidi da smo ponosni sto smo Skoti/Srbi/Hrvati/Muslimani...oooo jeeeeaaaaa..zaboli Skote sipak za nacionalnost. Oni su ljudi bez ikakve strke i buke odrzali na civilizirani nacin taj referendum, prije toga dobro proucili sta to znaci i zakljucili da u danasnje vrijeme krize opstaju samo veci i jači i glasali onako kako je najbolje za njih. Njima je to prioritet a ne NACIONALNOST, i ovako i onako ostaju Skoti kao sto rekoh....nebitno kako ce se zvati drzava koja im daje placu a oni njoj placaju porez. To je narod koji razmislja o buducnosti a proslost ostavlja iza sebe, gdje joj je i mjesto, zapisanoj u knjigama...ne dopusta da ta proslost upravlja njihovim mozgovima. Cestitam Skotima sto su pokazali da znaju razmisljati svojim mozgovima! 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Slažem se sa tobom ,no šta bi na kraju,jel ostaju il idu?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa ja sam mislila da je ocito iz mog posta da su izglasali da ostaju, izabrali prioritete i skontali sta je za njihovu buducnost dobro.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Ma možda je i jasno,nego ja ovako rano slabo kontam E svaka im čast! Mada realno,teško je bilo i poverovati da će biti drugačije
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sinoc je u Ligi Evrope igrao moj Partizan protiv engleskog velikana Totenhema. Ocekivao sam lom na terenu, svu bedu i ocaj srpskog fudbala. U goste nam je dosao tim ciji su igraci placeni od 10 do 33 miliona evra!?!?!? pa to pomnozite sa sesnaest i dobijete budzet grada Nisa i Novog Sada zajedno  U Partizanu fudbaleri nisu primili plate poslednjih par meseci, duguje im se mnogo para, nemamo para da platimo struju, radna zajednica (majstori, cictacice, monteri i ostali) su strajkovali pre tri dana... I sta ocekivati? katastrofu! Ravnopravnu igru svakako ne. ALI... Moj Partizan ima srce u grudima sto na JUGU kuca! Ne da smo bili ravnopravni vec svi evropski mediji pisu da smo bili bolji. I jesmo. Neresen rezultat na kraju ali... Napadali smo hrabro, branili se cvrsto i jako, jurisali na loptu, borba u vazduhu, svaka lopta je bila jedna mala bitka. Totenhem je imao dva suta u okvir gola, Partizan desetak. Svi igraci Partizana, stadion Partizana ne vredi koliko tri igraca Totenhema. Ali ono sto se parama ne moze kupiti je ljubav crno-belog dela Srbije, ljubav koja se na porazima radjala, ljubav koja je sve veca iz dana u dan. Ne postoje pare, "ne postoji nista sto moze da spreci da Juga se ori Partizane volim te ja"! Podrhtavao je Beograd sinoc. "Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi" Ponosan sam, od nocas mi se ne skida kez sa lica, BRAVO CRNO-BELA FAMILIJO!!!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ja nisam navijač Partizana. Nisam čak ni neki poklonik fudbala ali post iznad svakako zaslužuje pohvalu. Svaka čast, matori.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
izaslo iz mene  hvala ophi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro je da je izaslo iz tebe ... zamisli muke da nije 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 96 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|