Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dobro pa kad mislis da se uozbiljis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: dobro pa kad mislis da se uozbiljis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ozbiljna sam u cemu je problem?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: nemam inspiracije pa se nadovezujem zato ,al cek....
Da li si se preksinoc stvarno naljutila na mene? jesam,jos uvek sam ljuta i mislim da si ti jedna bezobrazna tinejdzerka pozitivna,al bezobrazna i drago mi je sto je to tako jer te sad vidim drugacije Kako me sad vidis? Pazi sta ces napisat, jer jedna kap fali da se prelije ova casa i vise ne pisemo:))
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: MeGi je napisao: nemam inspiracije pa se nadovezujem zato ,al cek....
Da li si se preksinoc stvarno naljutila na mene? jesam,jos uvek sam ljuta i mislim da si ti jedna bezobrazna tinejdzerka pozitivna,al bezobrazna i drago mi je sto je to tako jer te sad vidim drugacije Kako me sad vidis? Pazi sta ces napisat, jer jedna kap fali da se prelije ova casa i vise ne pisemo:)) kao jedno njanjavo stvorenje koje ne zna ceni ljude nego ide okolo i pisa po njima ko pas kad zapisava drvo
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
imas jos neko pitanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Alaaa ti gresis jbt pazi naljutila si se na mene,bez razloga ja ni ne znam sta sam pisala,bzvz verovatno nesto,salila se ja ne znam sta je sa tobom,nekad hahahaha nekad me podsecas na dete koje je zeljno paznje:))
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisam musko da pisam po drvecu steta njima je lakse mogu pisat gde hoce
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nema pitanja PRVA RUNDA
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Alaaa ti gresis jbt pazi naljutila si se na mene,bez razloga ja ni ne znam sta sam pisala,bzvz verovatno nesto,salila se
ja ne znam sta je sa tobom,nekad hahahaha nekad me podsecas na dete koje je zeljno paznje:)) jel ovo pitanje ili konstatacija ako je ovo drugo zao mi je megi nemas tolki kredibilitet kod mene da bih obratila paznju na text
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senka oces ti nesto pitati? kako stari drugari i tako to? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|