Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jbg, sta ces niko nije savrsen, pa cak ni ja
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jel će sad Kočko opet da namotava?!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dokle če ovo kočenje više ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sta je sa Forumom.. vidim zlobnog..jel to on nesto opravlja?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma moj ZET kad uzme stvar u svoje ruke to je sreDŽEno ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
hehehh kad god nesto ne valja na forumu uvek ja kriv ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) E zivote lutalicooooo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: hehehh kad god nesto ne valja na forumu uvek ja kriv ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) E zivote lutalicooooo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..pa gde si Zlobni... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
šta da ti kažem Zete.. vazda neko mora biti kriv nije ti lako.. al popravičeš ti to.. ne sumnjam ja u tebe sam tašta il nisam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Cao Julishka, evo dodjem ponekad malo da vas obidjem ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Moja tasta je zakon samo da se zna ! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Da, znaš ono, ako ćerka nema mašte, ......
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|