Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
slusati neke fine melodije
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kazu u reali za covjeka:''ono si sto jedes'', moglo bi se i na forumu reci ''ono si sto pises''.  I glupo mi je kada neko kaze ja sam ovdje drugaciji nego u reali, od kud ti znas kakav sam ja..pa gdje onda glumatas? Kako ja ili bi ko drugi ovdje da zna kakav si ti , nego preko napisanih slova. Znaci naucila sam da ljudi zaista pisu onako kakvi su i kako se osjecaju..na ovaj ili na onaj nacin, ali to su zaista oni. Malo kroz salu, malo ozbiljno, malo ovako ili onako...ali sustinski i dubinski gleajuci to su/smo oni/mi. Znaci na forumu vazi ''zakon slova i napisanog'' pa makar i neko kenjao..onda je on za mene kenjator, nema drugog nacina da ga okarakteriziram.....kako drugacije ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne citam dugacke postove ne pisem ih jer ih garant ni ndrugi ne citaju kao i ja uostalom 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
naucila sam da je she uvek u pravu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ovo je istina jutros si mi sva nekako...hmmmm eto ne znam ni kako da kazem...nisam naucila kad She dodje ona ce znati koja je rijec, i bit ce u pravu naravno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Da sa političkim neistomišljenicima, margarinkama, osobama sa šarom i mirođijama treba samo igrati kaladont ili plus-minus.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da su svi JAKO duhoviti ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Iskra je napisao: da su svi JAKO duhoviti ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) da su nacitani i da se u sve razumeju .., lepo ja kazem da smo mi jako pametna nacija ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) ili je gugl ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) al jbg kao da je to bitno .. bitno je da se sve zna mada mi nekad treba prevodilac da shvatim sta je ko hteo reci ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|