Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pohvala za Troli u Zlobnog zbog avatara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MeGi je napisao: Pohvala za Troli u Zlobnog zbog avatara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) greska Troli = Trile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Pohvaljujem Google[bot].On zna zasto.Ako i vas zanima ,pitajte njega.Ja vam necu reci. Kritikujem sve forumase.Jel vama ne vredi govoriti da kad dodjete da ostavite poruku za goste.Za vas je to sekunda vremena,jedno zrno, a za goste pravi grumen.Uzasni ste.Nije ni cudo sto gosti nece da se registruju. Mili moji gosti ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pohvaljujem Radisava zato sto je napisao oko 30 postova ocas posla i Mojneta jer je i on mene pohvalio I sve zemske na forumu, zato sto su zemske i to kakve. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Fali ti Naopaki. Kritikujem Naopakog,sto dolaskom na forum nije ostavio poruku za goste,a takodje nije uzeo ucesce na diskusijama o Farmi i VB-u. Prvo to,pa onda menjajte po jedno slovo,zemljopis,i tako to.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Olrajt. kritikujem Radisava zato sto me kritikuje A za ovo sto si rek'o dogovoreno brader ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) .
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Gud,gud. Nisam ja brader,ja sam sister.Vidi ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
of kors Radisavke....
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Zasta da ih kritikujem.Sto ih vise kritikujem,sve su gori.
Pohvaljem sve forumase koji pisu na temi"Zavrsava se na ST"
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Kritikujem sve lenstine 
|
|
|
|
|
|