Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: e bas te zabole, docice sledeca... ali sa drugom manje pricaj i trudi se da joj zapusis usta ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ма, загрцњава се. Морам после да је лупам по леђима... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ti pripremi papucu i kad zapne lupi po glavi ima da bude ko nova ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
*Twilight* je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: e bas te zabole, docice sledeca... ali sa drugom manje pricaj i trudi se da joj zapusis usta ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ма, загрцњава се. Морам после да је лупам по леђима... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ti pripremi papucu i kad zapne lupi po glavi ima da bude ko nova ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ето, шта ти је искуство! Јел може кломпа, медицинска мислим, лековита, а? ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: e bas te zabole, docice sledeca... ali sa drugom manje pricaj i trudi se da joj zapusis usta ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ма, загрцњава се. Морам после да је лупам по леђима... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ti pripremi papucu i kad zapne lupi po glavi ima da bude ko nova ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ето, шта ти је искуство! Јел може кломпа, медицинска мислим, лековита, а? ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Od toga ce mre... mora posle da trazis trecu. Eto ti nacina da nadjes onu pravu i izdrzljivu 
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Онда ништа... Даклем ручно, по леђима... Јевтиније.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ne secam se sta sam radio pre toga al znam sta cu raditi sada...idem da ubjem koje parce pizze 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Онда ништа... Даклем ручно, по леђима... Јевтиније. Mad onoj kojoj budak ne moze nista ta je prava veruj mi na rec
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
*Twilight* je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Онда ништа... Даклем ручно, по леђима... Јевтиније. Mad onoj kojoj budak ne moze nista ta je prava veruj mi na rec Нешто је Џексон предлагао Блек&Декер, само сам заборавио у коју сврху... Дал за стимулацију, депилацију или ликвидацију. Мораћу да га питам...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Онда ништа... Даклем ручно, по леђима... Јевтиније. Mad onoj kojoj budak ne moze nista ta je prava veruj mi na rec Нешто је Џексон предлагао Блек&Декер, само сам заборавио у коју сврху... Дал за стимулацију, депилацију или ликвидацију. Мораћу да га питам... e jbg.. pusti ti tog Dzeksona.... slusaj mene... ne zna taj nista za depilaciju motornu testeru, za pravu budak a ako moras za stimulaciju onda uzmi taj budak i rokni sebe.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
*Twilight* je napisao: e jbg.. pusti ti tog Dzeksona.... slusaj mene... ne zna taj nista za depilaciju motornu testeru, za pravu budak a ako moras za stimulaciju onda uzmi taj budak i rokni sebe. Е што ти је искуство...Алал ти... Боља си од Корисничког сервиса МТС-а, кеве ми! У праву си, и под разно. Будак мож да затакнеш и за уво, ко оловку, а са Блек&Декер мож да направиш вентилацију у лобањи иза ува, незгодно, бре!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MAD BOOKSELLER je napisao: *Twilight* je napisao: e jbg.. pusti ti tog Dzeksona.... slusaj mene... ne zna taj nista za depilaciju motornu testeru, za pravu budak a ako moras za stimulaciju onda uzmi taj budak i rokni sebe. Е што ти је искуство...Алал ти... Боља си од Корисничког сервиса МТС-а, кеве ми! У праву си, и под разно. Будак мож да затакнеш и за уво, ко оловку, а са Блек&Декер мож да направиш вентилацију у лобањи иза ува, незгодно, бре! Kazem ti ja slusaj mene a ti pominjes nekog Dzeksona tamo.. ja brez budaka nigde ne idem... cim vidim da traze stimulaciju ja po glavi i nema sanse da se zagrcne ili bilo sta drugo  Mad pozdrav ode malo da prosetam ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|