Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Ophisaurus je napisao: Eno se polio i Čeda Prašak; pošto je u političkom miljeu pao u zaborav morao je nekako (makar i kroz žutu štampu) da podseti populus da i on postoji  Mnogooo si surov Čovek je odgovorio na izazov
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
GiGi je napisao: Što vi kažete na ovo sveopće polijevanje vodom od strane slavnih osoba? nije vodom vec ledom "ice bucket challenge". Sve je pocelo tako sto se na taj nacin pokusava ukazati na opaku bolest ALS. Ta bolest je mozda i najgora koju covecanstvo poznaje. Neki poznati sportista u Americi boluje od te bolesti, zao mi je ne mogu da se setim njegovog imena, i od njega je sve pocelo. Naime, ta bolest je retka i farmaceutske kompanije nece da je istrazuju jer nemaju profit. Ovde na ovim prostorima te bolesti ima ali je na srecu retka. Od nje boluje poznati bivsi kosarkas Aco Petrovic.  Svako ko na izazov odgovori, obavezan je da uplati neku svotu novca u fond iz koga se finansira istrazivacki tim koji radi na pronalazenju leka. Najlepsi gest je napravio legenda glumista a sada na zalost poluludi Charlie Sheen. Ovi nasi celebrity jadni i ne znaju zasto se polivaju ledom pa je idiot Ceda Jovanovic izjavio nakon polivanja ledom da ce novac uplatiti u decije svratiste. Cak je i jadna Stanija odgovorila na izazov ali se nije polila ledom vec hladnom vodom. Na zalost njenu a i nasu, ona i ne zna da treba da se uplati novac. Ali vazno je da se poliva Krleusa, Aca lukas, ko sve ne, a zasto se polivaju oni jadni i ne znaju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
A kako to ti znaš da oni ne znaju da treba da uplate novac?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Pa gledao sam klipove na you tube She.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Daj nemoj da smo primitivni i da verujemo u ono što piše žuta štampa
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Gledala sam taj klip sa Čarlijem,on je stvarno legenda 
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Pa gledao sam klipove na you tube She. Jes a to je baš merodavno I ja sam gledala neke extra papucice i cipelice na forumu Al to ne znači i dalje da su tvoje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
She, zuta stampa ih velica. Zato sto su isti. Ne mislis valjda da zuta stampa moze da kreira moje misljenje  samo svojim ocima verujem pa eto pogledaj gde ce Ceda uplatiti novac.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ova jadna i nesretna Stanija i ne zna sta znaci "Ice Bucket Challenge" nego se polila hladnom vodom. A kada je rekla da se pridruzuje akciji o podizanju svesti za NOVU bolest, sta da kazem...  naime bolest je otkrivena u devetnaestom veku. Ali ne krivim sto ne zna jer to u drustvu ljudi sa kojima se krece i zivi, nikada nije mogla cuti. Farma, Grand i te munje nemaju bas mnogo dodirnih tacaka sa naukom i obrazovanim ljudima. Naravno novac nije pomenula jer ni to ne zna inace ne bi na izazov odgovarala.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka je napisao: Gledala sam taj klip sa Čarlijem,on je stvarno legenda  kaze covek led ce se otopiti a pare ce pomoci. jeste legenda, zao mi je sto se upropastava onako. gotov mu je mozak sasvim. pojela ga sex drugs and rock and roll 
|
|
|
|
|
|