Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma sad mediji lazu,kao sto su rekli d aga ubila zena od onog kosarkasa Divca... alii definitivno taj nije normalan cim se nije sam prijavio nek snosi posledice kad je znao da divlja,budala ja se uvek derem na ljude koji voze pijani, pa i kad malo popiju ili kad mi neko cacka telefon a vozi i kaze PA NECE SE MENI NISTA DOGODITI ja izludim, kad sam ja polagala instruktor je na prvom casu rekao KAD VOZIS JEDNOM NOGOM SI U GROBU A DRUGOM U ZATVORU
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Žao mi je ovih Grka poljoprivrednika ničim izazvani najebaše zbog ovih sankcija Rusiji
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Što vi kažete na ovo sveopće polijevanje vodom od strane slavnih osoba?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
dokon pop jariće krsti
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vala bas...i nisu sada samo slavni Gigi vidim i ljudi poceli onako... juce gledam video na FB ...pa poznanica u Americi, ona se zalila ledarom nekom..brrrrrr, izazvao je neki prijatelj i sada ona izazvala nekog drugog prijatelja i dala mu 24 sata da to odradi i video postavi jbt...svasta!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да ли сте видели оног/ону Кончиту мислим да је то што је урадила боље од глупог леда а нешто су сви као разочаранаи, питам се што бзв ако већ нешто оћеш онда се бар кад имаш лове за исто испрси 2Х
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma mene do sada nije diralo to polijevanje, ali kada je jutros osvanuo video s Rozgom kako se polijeva, vidjeh da je vrag odnio šalu... Moji frendovi za sada nisu krenuli s tim trendom... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
što ne znači da neće 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Tko bi bolje parodirao ovaj ledenovodeni hit od našeg Jurkotića...legenda! E neka sam mu sina na praksi čuvala...neka sam!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Eno se polio i Čeda Prašak; pošto je u političkom miljeu pao u zaborav morao je nekako (makar i kroz žutu štampu) da podseti populus da i on postoji 
|
|
|
|
|
|