| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nikita je napisao: Ja cici mici nijesam nista casna pionirska ...vidis da tek hocu da se zaukam u mastanje ...kazu da se ovde masta ....a jaaaaaa ...wuhuuu od socne kremaste torte sa mnogoooooooo slaga pa do nekog Orlanda tamo .....pustila mastu ..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozes i slikama da nas pocastis,mislim Orlanda...tortu ces na pp ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: Вучица je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: vuja kojic je napisao: vuki ja ispunjavam jedan uslov Cuj jedan....ma sve rodjeni ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Све је реЧено ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Kako znam ubosti u sredu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) uzeću te za kumu ali pravu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Е Мојне, ај будите љубазни као што нисте, па ми се необраћајте као што нисте и ових дана, и биће све овце на броју, важи! ma zabole me za tebe
samo me nerviralo što si se pravila da me ne poznaješ
kad sam došao na forumБаш ми те је жао што тог лека нема, а обострано је задовољство видим Не продајем се, а боме нити продајем било шта, с тога, да се знамо то би знао, као што би знао и да се неспуштам тј не уздижем на ниво разговора који нити мени, а ни осталима који ово читају не прија, толико о томе `колико ме знаш`
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Andjeo sa greskom je napisao: Mojne je napisao: Вучица je napisao: Е Мојне, ај будите љубазни као што нисте, па ми се необраћајте као што нисте и ових дана, и биће све овце на броју, важи! ma zabole me za tebe
kad sam došao na forumMIR U KAFANI Ти знаш кад ја почнеМ шта се дешава ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Вучица je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Mojne je napisao: Вучица je napisao: Е Мојне, ај будите љубазни као што нисте, па ми се необраћајте као што нисте и ових дана, и биће све овце на броју, важи! ma zabole me za tebe
kad sam došao na forumMIR U KAFANI Ти знаш кад ја почнеМ шта се дешава ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Toga se i plasim.
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Kako znam ubosti u sredu[/quote] ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) uzeću te za kumu ali pravu[/quote] Ma nek ide zivot ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Andjeo sa greskom je napisao: Toga se i plasim. не се секирај немамо кворум ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Кћери, јел да доносим кратеж пуњен са сецкани ексери? Треба ми фиранга за пољски нужник! ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jbt zivot koliki citati ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|