|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
evo tu sam ako hocete da imate svoje price proba je gratis
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i niko da mi napise kolika je prosjecna profesorska placa u skoli!? pa sto ste takviiii ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ovde u Beogradu je oko 50.000 dinara. do 55 najvise. 450 evra.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sto se aktuelnosti tice, Beograd je ovih dana bio na nogama trazio se vozac mini morisa koji je usmrtio decka Luku Jovanovica na Brankovom mostu. Policija u pocetku nije reagovala kako bi trebalo i desilo se to da je otac pokojnog luke uzeo lukinu sliku i stao na brankov most i trazio da se ubica pronadje. Stajao je dva dana, automobili su prolazili, niko da stane, da pita o cemu se radi... on je sa slikom ubijenog mu sina stajao i cekao. prvo su mu se pridruzili lukini drugovi a kasnije i prijatelji porodice i rodbina. Brankov most je bio blokiran a mediji su konacno posvetili paznju tom slucaju. A onda se Beograd pokrenuo, Svi su saosecali sa lukinim ocem, svi su zahtevali da se ubica pronadje. Beograd je sav pod kamerama, svaka ulica, trg, zgrada, ali nasa policija nije mogla cak ni da odredi boju vozila koje je pregazilo Luku. dve nedelje je potraga trajala, mediji su se usijali ceo grad je danonocno brujao o tome i svi su se cudili zasto vozac nije stao da pomogne povredjenom decku? a onda je ubica konacno identifikovan. imao je 6 pomagaca od kojih su tri ili cetiri devojke!? Dve nedelje su te devojke cutale, nisu imale potrebu da odu u policiju i ispricaju sta se dogodilo. sada su svui u pritvoru i mislim da ih robijasi u centralnom zatvoru cerece i razvlace od batina. Ne znam, ne mogu da shvatim da niko od tih sest mladih ljudi nije imao grizu savesti, potrebu da isprica istinu, zbog stradalog momka, zbog njegovog oca koji je danima stajao na Brankovom mostu sa slikom ubijenog mu sina. Ne znam kakve su to osobe, kako su vaspitavane i ko ih je vaspitavao. Ubica, klasika... pobegao u Tursku na more. Narkodiler na baterije, nasmrkana sisica, namrsten, ljut, opasan... Taj trip. E kada ga budu nasli, u srpskim zatvorima ce imati prilike da upozna sebe i da vidi koliko je opasan a koliko nije. Kukala mu majka... Gorak ukus ostaje posle svega. sest mladih ljudi je pristvovalo gazenju Luke Jovanovica i o tome su cutali. Uplaseni verovatno, ali ipak, decko je mrtav, ni kriv ni duzan. Kakvi su to ljudi ne znam. Mislim da ubicu ne bi nasli da otac ubijenog Luke nije izasao na ulicu da trazi istinu i pravdu za ubijenog sina. Izasao je, borio se i pobedio. Veliko, veliko postovanje za coveka...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Citala sam o ovom mladicu Luki....tuga i jad. Kazu da je policija pregledala 96.000 sati kamera kako bi pronasli ubicu i pronasli su ga...ipak je to za pohvalu da su ne znam kakve okolnosti utjecale na policiju...u ovom slucaju otac koji je izvukao ono zadnje snage u sebi nakon svega u namjeri da sazna istinu. O tom ubici sam citala...Mirko cini mi se, neko ko voli nocne provode i zabavu i sve sto uz to ide, a cini se da su i zabave ovakvog tipa za te ljude postale normalne. Zamisli koliki debil moras da budes da pokupis nekoga ko pokusava pomjeriti pokvareno auto na stranu....u neka doba noci..To se zove kompleks. Vjerovatno u zelji da ispadnes sto veci frajer mozda bas pred tim kokoskama koje su bile s njim , da dokazes i pokazes nesto vise, napravis sranje i smijes se....fora mu se igrati sa zivotima ljudskim .. ali ovaj put se bas zaigrao. To je ono kad imas sve i nista ti vise nije zanimljivo pa idemo se malo igrati ljudskim zivotima..tako nastaju i pedofili ..sve pobiti. On vec ima kriminalni dosje i vjerovatno ce za njim raspisati interpolovu tjeralicu....jer je vec pobjegao iz Turske...on je sebi zivot sjebao vec davno cini mi se, ali nije se bas moralo zaustaviti ubistvom mladog zivota...ali pored toga sjebao je zivot i ljudima koji su bili s njim....tzv prijatelji...sacuvaj me Boze takvih prijatelja. Oni su dobili samo 30 dana pritvora, ali nadam se da ce ih pratiti godinama slika ucinjenog i da ce imati zatvor u glavi....stoka neodgojena. I kazu djeca su vojska najveca-....jesu, ali ovisi kakvi su generali ( citaj roditelji, uzori, prijatelji....).
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ne znam sjecate li se prije par godina je bila ona nesreca saobracajna u Zenici, gdje je zenska sa audijem A4 karavan svicarskih tabla pokupila biciklistu koji je letio 30 metara i na licu mjesta bio mrtav, dok se ona nonsalantno odvezla i zaustavila se u nekom kaficu, stavila neku sliku na fb i napisala neki glupavi smijesni komentar kao da par minuta prije nije pokupila i ubila covjeka. Pa nije dobra s glavom nikako...i jos joj neko a4 dadne da vozi. Nije za takve ni traktor brate. Tek poslije se na kamerama vidjelo sve i utvrdjen je njen identitet...to je snimka koja se moze naci na netu ..strasnoooo. I onda kad mi neko kaze pazi kako vozis...nemam ja problem sa svojom voznjom, ali nikada ne znas kakva ti budala dolazi u susret.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
i ja sam to citala, mogu razumeti da se uplasio pa tako reagovao , pobjegao,ali poslije nekoliko sati d ane dodjes sebi i shvatis sta si uradio jos dani prolaze po novinama i televiziji o tome , ne znam kako je mogao da se ne prijavi sam, i jos ti koji su bili sa njim da cuteee, e ni to mi nije jasno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kazu dok su svi oplakivali Luku i Beograd se digao na noge on je festao i slavio po Turskoj...kao da to veze s njim nema. ma bolest neka...a sve mi se cini droga mozda je zaprijetio ljudima oko sebe...ne znam, tesko je i meni shvatiti da nista ne govoris danima a mediji te bombarduju na sve strane s tim informacijama..kako su mogli sutiti, kako su mogli spavati....ne znam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zeeezaaas da se provodio? Pa ako je tako onda 100% nije cist u glavi jbt ja znam kad sam bila klinka i isle mi u prodavnicu kozmetike, i mi izadjemo i sestra meni pokaze kad ona ukrala neki puder mi je napali ja cjelu noc nisam mogla spavati i sutradan sam je naterala da vrati to a ne zamisli nesto gore da neko uradi u tvom prisustvu Pa stvarno ne razumem, i da ti zapreti Ma iskreno tome bi bolje bilo da se ubije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vidi mediji su od toga bas napravili pricu koliko sam upratila bilo je tu dosta i spekulacija i takmicenja i senzacionalizma ali sam procitala da se on provodio u Turskoj cijelo vrijeme kao da veze nema s onim sto se desilo....
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 63 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|