Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma Nikita....nigdje na svijetu ne postoji bolja i ispravnija voda od voda' na nasim podrucjima. Jedino se kod nas jos u kaficima servira čaša vode..svugdje u svijetu je flasirana koja se naplacuje. Mislim da je dosao red i na nas.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Inace...Svijet klizi u treci svjetski rat! Meni je to trenutno aktualno. Jos uvijek prepucavanja izmedju zapada i istoka, Rusije i USA ... sahovske igre cije ce posljedice osjetiti opet nevini i siromasni. Sve se vrti oko ekonomije. Nismo ni svjesni koje s to cifre s kojima se barata....a obicno to dovodi do bankrota, a bankrot dovodi do ocaja a ocaj dovodi do nepromisljenih poteza i ljudi na cesti, i eto ti sranja da pojednostavimo. Vjerovatno svi znate sta je bankrot...ja ga predvidjam i svojoj drzavi a i ovima u okruzenju.... Uvode se harači...kako drugacije nazvati zakon kojim se odredi da se svim zapsolenicima skida odredjeni postotak place za neke drzavne potrebe, gdje on aneksom odredi da na taj zakon mogu da se bune samo drzavni zaposlenici tj budzetski korisnici, tj oni mogu reci 'ja ne zelim'..a vi obicni narode ko vas *ebe.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nikičice lepoto čiste vode nema, one čiste od opre 25-30 godina, sada, kako god okreneš i obrneš teški metali su u njoj, fizičke nečistoće kao i po neka ona mikro... e sad da ne tupim, ono bla bla... laički pogledaš, kakve su cevi kroz koje ta ista voda prolazi, gde je kanalizacija, koliko se ta infrasturktura održava i da li... opet bla bla bla... ali jedno mora biti od strane države/grada a ti je bakteriološka ispravnost iste, e sad, i ti standardi nisu više isti hmm...Sada, pošto kupuješ vodu, obrati pažnju na suvi ostatak(mora biti što manji) i minerale, ne kupuj istu, ako već moraš neku određenu, nek to bude Odmenska ili Zdrava voda, za ostale (Rosa i ostale) nisam sigurna kako su prečišćene tj filtrirane...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
III već uveliko traje doćiće nam glave sve te đavolje rabote od onog čiji je veći i koji je pametniji do onog ja sam centar sveta
pfljuuc
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Predjite na vino,manite se vode Ja pijem oduvek vodu sa cesme,i pila sam pre dok jos nismo imali gradsku onu sto hidrofor vuce iz zemlje dugooo sam je duugo pila i nista mi ne fali nemam kamenac u bubregu meni ta voda bila super, a sada da je probam,smrdiiiii a jeste probali nekad vodu u Kumanima ,tu kod Beceja- Zrenjanina em zuta em stvaaarno smrdiiii a oni kazu da je ta voda zdrava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta ja napisa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Arsen
|
|

Pridružio se: 18 Jul 2014, 01:05 Postovi: 38
|
U Rusiji je kastracija kazna za silovatelje; šta bi kod nas moglo navesti potencijalno iskrivljeni um da se predomisli?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Sta ja napisa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  vala bas hahaha a dva puta sam procitala da znas
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Citiraj: Robin Vilijams pronađen mrtav, sumnja se na samoubistvo Obesio se jadnik. Za njega kazu da je bio ok lik, da se u privatnom zivotu ludirao, udje u restoran i tu se zapije sa ljudima koje prvi put vidi, izvodi neke delove predstava, na kraju sve plati i ode u drugi restoran. I eto kvrcnulo mu nesto u glavi, prekid neki i kraj.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ako se obesio kvrcnulo mu u vratu, a ne u glavi