|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
spectator je napisao: Astra je napisao: Minnie je napisao: -..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu....al' al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa... ..cenim da imami tol'ki minuli rad i tol'ke zasluge za mnogo što šta da mi se može biti 'volko i razmažena i hirovita... Ja samo mogu da apelujem na kolegu koji ga je banovao na 7 dana,da ban sada i povuče. Rekoh već,svaki moderator radi po svojoj slobodnoj procjeni...ja sam Bossu prelazila i preko gorih stvari... A Maša pogotovu. Imaš... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ne,ne pristajem na skidanje bana Bossu,kad već to spominješ.No,ti si gazdarica,radi što te volja. A ja te opet molim. I molim te da me ne razapinješ između moderatora,koji mi je i priatelj,i forumaša. Već sam ti rekla kako smatram da je kazna od 7 dana previše.
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Astra je napisao: spectator je napisao: Astra je napisao: Minnie je napisao: -..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu....al' al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa... ..cenim da imami tol'ki minuli rad i tol'ke zasluge za mnogo što šta da mi se može biti 'volko i razmažena i hirovita... Ja samo mogu da apelujem na kolegu koji ga je banovao na 7 dana,da ban sada i povuče. Rekoh već,svaki moderator radi po svojoj slobodnoj procjeni...ja sam Bossu prelazila i preko gorih stvari... A Maša pogotovu. Imaš... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ne,ne pristajem na skidanje bana Bossu,kad već to spominješ.No,ti si gazdarica,radi što te volja. A ja te opet molim. I molim te da me ne razapinješ između moderatora,koji mi je i priatelj,i forumaša. Već sam ti rekla kako smatram da je kazna od 7 dana previše. Danas popusti ovome,sutra onome i onda se čudiš kaosu na forumu? Radi što te volja,ali ja ne pristajem na nejednakost i nedosljednost. Ne razapinjem te između nikoga.Rekao sam ti da neću donositi moderske odluke po nečijim simpatijama/antipatijama.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
spectator je napisao: Astra je napisao: Minnie je napisao: dalje... povodom mog bana tek ću se ispisati al' drugom prilikom i na drugom mestu.. i ne zato što sam banovana... san mi je bio preko potreban..i to mi bilo više k'o usluga...već što manipulišeš i likovima i delima neviđeno...kršiš ljudska pravila za šta sleduje 'lađenje 'ladnije od forumskog bana....i bossa ne opraštam ..ni pod razno... Ja te nikada ne bih banovala...ni zbog čega... Zna to moj kolega...on je postupio po svojoj procjeni... E ovdje ću i ja reagirati .e onda ću morati i ja...Minnie,prvo je krenulo kao tvoja šala pisanje bijeliom slovima po bijeloj podlozi.OK... i ja i ti dobro znamo da si me na pp pitao zašto šaljem prazne postove...a u medjuvremenu si ih brisao i ne znajući šta piše..i pošto sam ti pojasnila da se radi o boji...i otišla na igrice. takođe obojena u žućkastu boju...koja nije ista kao svetlosiva podloga pozadine foruma...ako cepidlačimo..cepidlačićemo do kraja...bela boja koju ste zabranili nije ni ponuđena u opcijama izbora boja..Međutim,ti nastavljaš s takvim pisanjem,nečitki se postovi gomilaju. ..nečitki tebi ..monogima nisu bili..imali su smisla i odgovarali naslovu teme...pogledaj plus minus...izmeni slovo..vidim da to nisi stigao da izbrišeš....nisam imala problem u komunikaciji sa ostalim igračima..Tome se pridruže još neki forumaši/ce... jel ti to bio dovoljan znak da se mi razumemo baš kako treba...i niko se nije žalio niti je kome smetažlo osim tebi...Javno zamolim da se to ne radi,ali jok.Iz inata nastave pisati,kao i ti. jel stvarno umišljaš da si toliko bitan da bi se inatili sa tobom a ne zezali izmedju sebe kao što smo dosad i navilki..U pp poruci napišem da ova tvoja rabota nije OK. u pp si me pitao zasto šaljem prazne postove...mogu kopiram nasu prepisku ako si saglasan...da bi javnost imala tačan uvid u zamoljavanje... Opet nastavljaš po svom... da...dok si ti pisao negde na nekoj temi umoljavajući post ja sam bila na igricama...a umoljavajući post negde na nekoj temi,vidla dva minuta pre bana..taman da ne uspem odreogavati uopšte...E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti. ..e suština je sledeća...za mene nema zakona kog ne poštujem...niti sile koju neću priznat...a lične frustracije i treniranje strogoće..neargumentovane i samovoljne reakcije su dešavanja koja ne oćutim ni za šta na svetu..Ne mora ama baš sve biti u Pravilniku.Zamisli da svi počnu pisati bijelim slovima po bijeloj podlozi.I na kojem se to forumu tolerira pisanje bojom slova identičnoj podlozi?Samo bi se to trebalo ovdje dopuštati,jer si ti autorica takvog pisanja. .ili bi se trebalo možda zabraniti i kazniti jer ti nisi umeo da citiras i pročitaš šta u postu piše...autorica sam ja mnogo čega u ovom net svetu i mimo i zakonski, pa mi je eto dozvoljeno da davim i celu noć a ti razmisli...OK,uvrijeđena si,pa neka si-tvoje pravo... e jesam i to mnogo...ne mojim banom..hebeš sat vremena...naspavala sam se rekoh već...več sam uvređena banom Mr.-a i Bossovim banom...sedam dana...hbt...ko da je alkaida...Što god mislili o meni,ne dopuštam da se mene vrijeđa,što je Boss radio,a i taj dan je već dva puta bio baniran (ne od mene),jer je provocirao.. .izneti lični stav, nije provokacija...provokacija je ako ti recimo ja iz čista mira kažem mrš nepismeno govedo...i to je očita provokacija i uvreda.....a čovek je branio svoj stav..a ti si ga neslušanjem isprovocirao da opsuje...što je u našem jeziku više uzrečica nego namera...Upozoravan je,dva bana u jednom danu i on nastavlja izazivati.Nisam ga trebao dirati,jer je tvoj miljenik,što li? trebao si ga saslušati....zato što ti je nesto govorio...Za mene su svi forumaši isti-ni sa kime nisam povezan,nemam miljenike/ce,niti sam protiv nekoga,nema osobnog animoziteta.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e sad moram pod hitno pokupit veš sa terase čini mi se da poče napolju kiša..al' niš brzo dođem i nastavljam gde sam stala... ..opraštajte mi naredne minute odsustva... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Minka shvatam da si mene navela samo kao primer za jedan od propusta moderatora. Pre par veceri sam se prepisivao na par tema i ostavio nekoliko upisa gde im im nije mesto i moderator je obrisao upise i upozorio me da to ne radim. Nisam izuzetak zaista.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti. ma idi begaj
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Astra je napisao: Minnie je napisao: -..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu....al' al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa... ..cenim da imami tol'ki minuli rad i tol'ke zasluge za mnogo što šta da mi se može biti 'volko i razmažena i hirovita... Ja samo mogu da apelujem na kolegu koji ga je banovao na 7 dana,da ban sada i povuče. Rekoh već,svaki moderator radi po svojoj slobodnoj procjeni...ja sam Bossu prelazila i preko gorih stvari... A Maša pogotovu. Imaš... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Senka, to sto Dvogledas nece da skine ban, ili neko drugi, ne mora nista da znaci. Ti si ta koja odlucuje i koja moze da promeni sve. Nije taj Dvogledas Sveti Petar, pa da svi popadamo u nesvest. Ko god da je, pa makar bio i clon, mene boli cose. Dva forumasa su NEPRAVEDNO banovana i to znas i ti, tj. vi, a i svi mi. POKAZI svoju dobru volju, pa banovanja oslobodi obojicu (olega i Bossa). To bi bilo fer i korektno. I da, Dvogledasu slobodno reci da sam se i ja prikljucila pisanju belim slovima (a kasnije i tackicama) i to nije bilo zbog provokacije, vec zeza radi. Koliko puta smo samo pisali reci sastavljene, ili sitne? Pa nikom nista. S obzirom da sam se i ja "ponasala nedolicno" zbog tih belih slova i tackica, iz kog razloga i ja nisam dobila bancinu kao Minnie?
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma ne..znas sta je smesno..al i onako bljak.. Ono razmisljanje tipa ''e sad cu ja da vam pokazem''...ja sam opasan, kod mene nema ovo ono..ja sam neumoljiv...JA sam NEKO... Ako ti je ovo jedini nacin da ispadnes bitan i opasan..ok onda razumem..a razumece i ostali..samo reci..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
E hajde neka dodje da nam pokaze. Julija cekamo Dvogledasa kod Konja. Cik neka dodje ako sme ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia je napisao: E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti. ma idi begaj Naravno Julia. bas zato sam i napisao ono gore. opomenut sam, obrisani su mi upisi i upozoren sam da vodim racuna sta gde pisem i ko to ne budem postovao, bicu banovan. Ako si na tu vrstu nedodirljivosti mislila 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|