Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: sat..lijep izbor a mogao si seki i ljetovanje da uplatis  Onda ne bih imao ideju za punoletstvo. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Opaaa...dakle iduće godine seka ide na ljetovanje... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
S obzirom da je Molena pocela i da me bije sto nemam inspiraciju vezanu za promenu avatara, neki predlog?
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Брање сунцокрета. Фотографија с леђа. Без мајице...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahhahah...bravo Mad. jos da joj nadjemo avatar i imamo rjesenje..vidis da nije sa inspiracijom na TI ovih zadnjih dana 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: S obzirom da je Molena pocela i da me bije sto nemam inspiraciju vezanu za promenu avatara, neki predlog?  Moj predlog je da se vratiš korenima... Odaberi nekog od ovih likova... Sećam se da ti je prvi avatar bila neka plišana lutka ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma daj Zex..budi ozbiljan ,auuuuuuu Taman je dosla do faze da razmislja o promjeni..neka to bude promjena na bolje..a ne neka plisana igracka.. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam nju upoznao sa tim aavatarom i nemoj da mi menjaš predlog... Pozzz Molenče drago...  Zašto da komplikuje, kada može lako... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne znam sta je komplikovano u mom prijedlogu doduse..hajde izaberi ti i izabrat cu ja pa nek forum odluci msm crtani lik...jesmo mi neki djeciji crtani forum  pozz najdraze moje celavo hehe  ..kako si :* nije te bilo par dana...da nisi opet sa sestrom na Guci pio pa se oparavljas danima
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uf... Bio sam u ponedeljak sa sestrom, pa sam posle pravio malu pauzu, pa sam opet bio u subotu i to me je dotuklo... Sve u svemu dobro sam što i tebi želim...  Što se tiče avatara, slobodno birajte sami. Ja neću da se mešam... hhe Moje ćelavo... heh... Molenče me uvek nasmeje lepo 
|
|
|
|
|
|