Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
amen +
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard ![[ththfifi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Picard je napisao: ha, taj mladitj Vuja vidim da ti je on zaukupio dobar dio pažnje pa reko 'rezervni igrač' samo, sve mi se čini da on postade glavni centarfor  uh, ta temperatura raste i raste jel ovaj mladitj vuja,centarfor,igrač sa klupe za peričuve sam ja ili ima još neki vuja.... kad se liče budemo sreli na forumu voleo bih da mi malo pojasniš ovo jel nisam bio prisutan ...... imam opravdanje za izostanak
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
daj d vidimo opravdanje
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Vujke,sto mi smesno...Maldi Vuja. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
e meni nije bubi....
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: e meni nije bubi.... Ja ti reče juče a ti mi ne veruješ 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
vuja kojic je napisao: e meni nije bubi.... Pa,kako nije...Stari je Vujadin i mladi Vuja... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Bubi je napisao: vuja kojic je napisao: e meni nije bubi.... Pa,kako nije...Stari je Vujadin i mladi Vuja... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) bubi jel ti znaš za Starog Vujadina ili si slučajno rekla ?
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
vuja kojic je napisao: Bubi je napisao: vuja kojic je napisao: e meni nije bubi.... Pa,kako nije...Stari je Vujadin i mladi Vuja... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) bubi jel ti znaš za Starog Vujadina ili si slučajno rekla ? Sta sada za Vujadina? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Znam onu narodnu - Na muci se poznaju junaci...
|
|
|
|
|
|