|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MeGi je napisao: FORUMAS:
najduhovitiji... najdosadniji. najkreativniji... sa najlepsim nikom.. sa najruznijim nikom... najbrzi prsti... najsporiji... svadjalica.. najveci folirant. najiskreniji... najmudriji... najnaivniji.. najvise koristi smajlice.. najromanticniji... najodaniji...... sa najvise klonova.. najradoznaliji.. ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. najlepsi odabir avatara..
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
najduhovitiji... Laya,Ameno.MAD
najdosadniji. MARRIN,mOJNE najkreativniji...SJAJNA,Molena,andjeo sa greskom ,Zex,vuja,minnie sa najlepsim nikom.. andjeo,tw sa najruznijim nikom...mojne najbrzi prsti...Zex najsporiji... Ameno svadjalica.. SHE,MARRIN,Megi najveci folirant. Megi najiskreniji... vuja,monty najmudriji... Trile,Laya, najnaivniji.. e takvih nema najvise koristi smajlice.. MARRIN,Ja najromanticniji... Laya,molena najodaniji.....andjeo sa greskom. sa najvise klonova.. nemam pojma najradoznaliji..Megi ulizica...?>< najlepsi(videli uzivo-slika)..>< najlepsi odabir avatara..Picard
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tijana, sto mu majki, pa ne može konj pravo. Može samo u Г. Vrati potez. - Ma serem se u šah, kako konj ne može pravo? Gde to ima, jes vido nekad konja da skače u Г poulici sa sve ciganom i prikolicom dok vuče lubenice? - To su prav... -Aha... ŠAH-MAT! - To je top, on može samo pravo, ne može ukoso. - Sad i topovi ne mogu pucati ukoso, šta? - Dobro, pobedila si. Ajmo sada "Čoveče, ne ljuti se", tu tvoja inteligencija lakše dolazi do izražaja. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Ljutite se slobodno najduhovitiji... Hm... neka bude Sin ( ipak ide iz krajnosti u krajnost, zajebao sam se ) najdosadniji... Bred + Debilkonajkreativniji... Minnie ( jedna jedina )sa najlepsim nikom... ASG sa najruznijim nikom... Boss najbrzi prsti... Monti najsporiji... Ameno svadjalica... SHE, MeGi, najveci folirant... Wuccica najiskreniji... teško pitanje najmudriji... mmm, + Vujanajnaivniji... ASG, MeGi najvise koristi smajlice... MeGi najromanticniji... ? MeGi ( turni me u romanticus ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ) najodaniji... ? sa najvise klonova... Lena ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) , **bem li ga ipak je Nena najradoznaliji... Bubi ulizica... znam da ja nisam najlepsi(videli uzivo-slika)... E to vam ne smem reći najlepsi odabir avatara... Molena Male korekcije ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: FORUMAS:
najduhovitiji... najdosadniji. najkreativniji... sa najlepsim nikom.. sa najruznijim nikom... najbrzi prsti... najsporiji... svadjalica.. najveci folirant. najiskreniji... najmudriji... najnaivniji.. najvise koristi smajlice.. najromanticniji... najodaniji...... sa najvise klonova.. najradoznaliji.. ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. najlepsi odabir avatara..
II
najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) dobar smisao za humor los smisao za humor ne prica nista o sebi prica puno o sebi s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni lako se naljuti drzak/drska ( i zensko i musko) voljeli bi postati prijatelj u reali sa: voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: najveci diplomata: intrigantan: vama najdrazi forumas: za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: ko vas najvise nervira i cime: sta mislite ko ima najvise love: sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : koga ne razumijete u postovima: ko vam je jasan 'k'o dan': ko vam je 'mutan ko noc' : iz kje 'mire tri vraga vire' : s kim bi voljeli zaigrati 'saha' : Novi dodatak, pa ko voli nek izvoli 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
FORUMAS:najduhovitiji... She,BradprestaoPitt,Trile, dodajem Amena-malo pise al i to malo duhovitonajdosadniji. Canetizacijanajkreativniji... Vucica,Molena-pisanje,Minnie-smesne slike,LaYa-ukusna jelasa najlepsim nikom.. Emanuella,Blessasa najruznijim nikom... UtherP,mmmnajbrzi prsti... montoya,Zexnajsporiji... mala,BradprestaoPittsvadjalica... She,Megi+SVInajveci folirant. Nena1-Leyla,SinBrutal,Andjeo82 - razzlicita vrsta foliranjanajiskreniji... Twilightnajmudriji... Laya,Najgora,mmm,utherpnajnaivniji... Verujem da je svako bar jednom ispaonajvise koristi smajlice.. sjajna,bubinajromanticniji... Emanuella,Twilight,LaYa,Vucica najodaniji...... twilight,justsa najvise klonova... nena1.leyla,nena,bruno+ maffia spageti cicolino marineti brusketinajradoznaliji... BradPitt,+ sviulizica... Marinn rekao da je Nikita ahahha, kazem nema, smesno pitanje...za sta da se ulizuje za fotelju,onda glavni mod axaxxanajlepsi(videli uzivo-slika)... samo sam zenske videla-twilight, just,laya,she,molena msm da je to tonajlepsi odabir avatara... Sjajna,Andjeo sa greskom ,Picard,II najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav)... Molena-Emanuella, od muskih UtherP,Picard,Trilenajomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav)... Iskreno mislim da sam ja i mozda Marinnndobar smisao za humor... vec sam navela u prvom dijelu, I Picard istolos smisao za humor... ne znam, ustvari sta je smisao? ne postoji lose, mozda u trenutkune prica nista o sebi... otkud znam, mozda i neko sto izgleda da prica , ustvari ne prica....prica puno o sebi....nemam pojma s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu... Ni sa kim, upiskila bih se od straha pogotovo poslije gledanja price o beogradskom fantomu brrrs njim/njom bi se voljeli sresti u sauni.... sa zenskima svim, da cujem neke nove traceve, ko sa kim,kada i kako, gdje...lako se naljuti.... BradPitt, kad ga opsujem on danima ne pise sa mnom i kaze mi da sam nevaspitana, a ja se salila sa njim-aha to je taj los smisao za humor odg na pitanje iznad hihihihdrzak/drska ( i zensko i musko)... Svi su mljaci mljaci zenske a vala i muskivoljeli bi postati prijatelj u reali sa: just, twilightvoljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: Ni sa kim, a da sam prije ovo popunjava bilo bi odg Picard hhihiih najveci diplomata: Senka- jednom je i meni rekla da moram biti diplomata intrigantan: Emanuellavama najdrazi forumas: Vise njih, ugl one koje volim citati jer pisu uvjek interesantno,Picard,Molena,Just,Tw,She,Trile,BradPP, mozda sam izostavila nekogza koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: Emanuellu , mislim da je bas bas preljepa , volela bih videti slikuko vas najvise nervira i cime: Ja sama sebe, jer uvjek kazem "Megi ne gnjavi se glupostima i klonovima,zabole te uvo sto je neko lud" i eto ti vraze zaljepi se za Leylu- Nenu, krivo mi bilo poslije, a i od drugih gnjavaza za plus-minus-bubi-sjajna,molena , al proslo me je a i njih,dobro je sta mislite ko ima najvise love: EEE jesam se bavila svacim al da zavirujem u tudji dzep , nikada Mozda BradPitt jer ima maltezera ahahahhaha salim se , msm da ja imam najvise , msms srce a ne love  sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : BradPitt,Trile,Picard,Vucica,MadBukselerkoga ne razumijete u postovima: Vucicu ponekad jer izvrne rijeci, pise nekim drugim dijalektom,kako li se vec kaze , Mojne-al dobro on zeza providno ahahah, Montoya ponekad sa slikama, nepovezano postavlja a i Marin sa smajlicimako vam je jasan 'k'o dan': svi koji ne koriste rijeci koje su meni nepoznateko vam je 'mutan ko noc' : Nena 1-Leyla - znaci o njoj bih mogla pisati dan i noc, tj volela bih da ona pise sa mnom, jer fascinirala me kao forumas, kako svasta izmisli, i posle svega je ladovina, msm mnogo mi je cudna, i pitam se koji joj je vrag, al na pp nije htela mi odgovorit iz kje 'mire tri vraga vire' : Amena ahahhaha al u smislu cuti cuti, i ume da progovori, tako i Marin s kim bi voljeli zaigrati 'saha' : SAH? Sa svima, al sa mnom niko, jer iznad ima kratka prica a kraj price ide ovako Dobro, pobedila si. Ajmo sada "Čoveče, ne ljuti se", tu tvoja inteligencija lakše dolazi do izražaja.
Poslednji put menjao MeGi dana 05 Feb 2013, 23:46, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav): Ebem li ga, Picard i mala sa cuclom najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav): Marrin i Nena dobar smisao za humor: Minnie, mačak los smisao za humor: Brad definitivno ne prica nista o sebi: Boss, ASG prica puno o sebi: s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu: mačak, MeGi s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni: ASG lako se naljuti: ASG drzak/drska ( i zensko i musko): Mojne , LaYa voljeli bi postati prijatelj u reali sa: ASG, MeGi i mislim da je Picard tu naših godina, i naravno Bosanka voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: Hahaha najveci diplomata: Senka ( logika ) intrigantan: Leyla vama najdrazi forumas: ASG za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: MeGi ko vas najvise nervira i cime: Brad, Marrin, Debilko, jednostavno smaraju ( bar mene ) sta mislite ko ima najvise love: Ko menja kontinente ? sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : Wucica koga ne razumijete u postovima: SHE, ali to nije problem jer ni ona ne razume sebe ko vam je jasan 'k'o dan': Ameno ko vam je 'mutan ko noc' : Wucica iz kje 'mire tri vraga vire' : Wucica s kim bi voljeli zaigrati 'saha' : Vuja
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) Megi,Trilenajomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) Marin mada ne znam zasto meni deluje sasvim ok deckodobar smisao za humor MMM,Vuja,Boss,Megi me dosta puna nasmeje sa nekim njenim ludorijamalos smisao za humor Monti ponekad,Pic ponekadne prica nista o sebi Boss,Ameno,misteriozna Molena( sta radi u Africi ako vec ne sadi papriku)prica puno o sebi Megis njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu Necu da vam kazem,pa da me zezate s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni Nije bas dotle doslo lako se naljuti Vucica ponekaddrzak/drska ( i zensko i musko) Leyla,SHEvoljeli bi postati prijatelj u reali sa: Boss,Vuja,Laya,Bubi i Marin voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: (pretera ga)najveci diplomata: Astra,Senka,Nina (u opisu posla)intrigantan: Nena,Leylavama najdrazi forumas: Ima ih viseza koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: Megi,Ema,Sjajnako vas najvise nervira i cime: Bred ponekad sto muva sve zensko na 4 noge,Debilko sto ponekad pametujesta mislite ko ima najvise love: Nemam pojma,ne razmisljam o tomesta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : MAD,Vucicakoga ne razumijete u postovima: Picard-a,Sin.Bko vam je jasan 'k'o dan': ASG ,Vujako vam je 'mutan ko noc' : Svi mute ponekadiz kje 'mire tri vraga vire' : Necu da kazem s kim bi voljeli zaigrati 'saha' : Ni sa kim jer ne znam da igram sah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Olaaaaa..idemo  najduhovitiji ...Megi, Laki, Minnie, Trile, Kojo, Uther, Najgora, Julia..itdnajdosadniji …BPT najkreativniji ... Brutalisa, Minnie, Jana, nero sa najlepsim nikom …Mala, Minnie sa najruznijim nikom ...RadisLav Oluja, mmmnajbrzi prsti ...montoyanajsporiji ...Minnie, Amenosvadjalica …ona koja se otvoreno svadja She i Ja, a druga kategorija su oni koji poslije napisu komentar na npr nemoj temi : ‘zgrozena, iznenadjena, uzasnuta’..ti su gori najveci folirant …Emanuella, Pitt najiskreniji ...Tw, Justnajmudriji ...kakva mudrost, samo neko mudrovanje sto nema veze s mudrosti..ali recimo MAD i Lila..ako nista po godinama bi trebali da imaju dozu mudrosti najnaivniji …BubiSka najvise koristi smajlice …montoya, Megi, Vucica najromanticniji ...Gresnica, Boss , Julianajodaniji ...Brut, Picard, Laki, Zexsa najvise klonova ... ona sto ju je opjev’o Hari na Euroviziji najradoznaliji …BubiSka, Ameno i Sjajnaulizica ...mmm=sve za glasace , i onaj Andjeo80i nesto cini mi senajlepsi(videli uzivo-slika) …Megi pa onda svi ostali ( a znam skoro sve )najlepsi odabir avatara …Vucica, Sjajnanajpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav): Laki i Trile najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav): Marin i BubiSka dobar smisao za humor: Laki, Just, Kojo,Uther…Sjajna ponekad… itd los smisao za humor: Pitt, ponekad She, ne prica nista o sebi: ASG, Boss, prica puno o sebi: [ ko ce znat’ o kome prica..mozda o komsinici /b] s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu: [b] s njim Picardom ili Nerom /s njom BubiSKA s njim/njom bi se voljeli sresti u sauna: s njim Trile / s njom Laki lako se naljuti: She, Trile drzak/drska ( i zensko i musko): niko bas tolikovoljeli bi postati prijatelj u reali sa: vise njih voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: Vincentom Caselomnajveci diplomata: Senkaintrigantan: mmm vama najdrazi forumas: Megi za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: Najgora,Andjeo 80inesto, ko vas najvise nervira i cime: BubiSka sa spamanjem, Pitt sa lupetanjem, Marin sa citanjem samo sebe, Montoya sa nepovezanim kacenjem slika svugdje sta mislite ko ima najvise love: onaj ko kuci sjedi..nema kad da potrosi sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : Zex definitivno koga ne razumijete u postovima: Vucicu nazalost ( a imam osjecaj da je duhovita i sve ostalo..em me prca sa cirilicom koja i nije toliki problem koliko taj dijalekt o kojem pojma nemam..) , inace sam majstor u citanju izmedju redova he heko vam je jasan 'k'o dan': a Laki brate mili i Picard i Julia i Just ko vam je 'mutan ko noc' : Mojne..nikako da nadodje, i ASGiz koje 'mire tri vraga vire' : BubiSkas kim bi voljeli zaigrati 'saha' : Trile
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ajmo,nova tura,nova garnitura mali lizanja,malo pljuvanja,nek ide zivot :p najduhovitiji... Najgora,Koja,mmm,Zlobni,Picard i Trile kad su u modu raspolozenja, Megi ume da lupi pa da odvali, Molena kad ne podprcava sto uglavnom radi Sjajna,ovobayam kad je stigne ludilo najdosadniji... BPP (jel treba obrazloženje?) najkreativniji... Just,Jana,Tw,Canesa najlepsim nikom.. Meni bila lena  a sad... Molena,tako drko a tako zenstveno sa najruznijim nikom... ebem li ga,niko,paše nam svaki  najbrzi prsti... montoya i Megi kad je cackas najsporiji... svi mi kad blenemo jos bar na 2 mesta svadjalica.. svi smo po malo, ja na prvom mestu,ne vise kao pre,al kad mi nesto ne paše ja kažem,ne motam u celofane,a posebno kad niko ne gleda prvo sebe pa onda druge,u tu grupu spada Molena,ova vise podjebava i to dobro radi, Tw,brza i ostra na jeziku,nekad malo nepromisljena i brzopleta al iako je mod,ne drzi im stranu kad nisu u pravu, Rakela,nekad mi se čini da bas voli,vise nego da lupeta sa nama, BPP,namerno proziva i izaziva,okrecemizmislja i pakuje, Megi,pali se ko sibica,manje nego pre al se pali jos uvek...ao se setim dopisacu  najveci folirant... BPP,Boss Mojne,al on je od onih sto cuti a znam da se dobro zeza najiskreniji... Megi, Tw,Just i Molena u stavovima a ostalo,ko koga muva i petlja ne znadem najmudriji... Trilenajnaivniji.. vise nema takvih,svi svima veruju i niko nikome ne veruje najvise koristi smajlice.. ebat ganajromanticniji... Rakela,Vučicanajodaniji...... Trile,Iskra i Koja,meni a verujem da je svako nekome,ne mozemo biti svi svima sa najvise klonova.. bila nekad nena tumor,sad...pfffff najradoznaliji... svi smo po malo,volimo da cujemo sta ima kod drugih,da podelimo,kako kome i kako sta ulizica... rekla bih Andjeo82 i ko još ofira neka se javi sam,bolje nego da ga prozivam...tuzibabe jbt,e da Senči,mora  najlepsi(videli uzivo-slika)... Megi je najlepsa i najmladja,tako treba i da bude,ima nikova i likova koji nose u sebi ono nesto... najlepsi odabir avatara.. Vucica, Tw,sad ovaj novi uf II najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) Molena,Megi,Trileka tome ide Najgoranajomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) BPPdobar smisao za humor Koja,Uter,mmm,Najgora,Zlobnilos smisao za humor BPPne prica nista o sebi Boss,Andjelak,Ema,Cane,Just,Mojne...ne znam kako da odredim prica puno o sebi svi po nesto kazemo,nestoispustimo,nama blizi znaju vise,pa tako.. s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu Molena,Tw ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ,Picard,Koja,Zlobni s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni Uter ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a od zenskih Molena,ona mi ovako...khm...a bre srerem,nek se bari ko hoce al rado bih čavrljala lako se naljuti uff..Ima ovako ovi sto planu poput mene,Tw,Molene,Rakel i ovi sporogoreci i dugotrpeci,sto pamte Boss i Nikita,ona se naljuti brzo i ode, i Koja (on me jednom tako nanervirao da sam mogla tako bih ga zaspizdila,khm) drzak/drska ( i zensko,ko i musko) Boss,misli nekad da je popio svu pamet sveta,She,BPP...i svi mi kad se naelektrisemo pa teramo svoje voljeli bi postati prijatelj u reali sa: Iskra,vucica,Molena,,Tw,Koja,Uter,Picard,da ja vidim i upoznam to savrsenstvo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) , Mojne obavezno iako me kulira,nece covek da se kaci,a fini je deran 100% ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e najgora,e mmm,e.. voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa: ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) kakvo pitanje najveci diplomata: Senkaintrigantan: SHEvama najdrazi forumas: pa ima ih...vidi gore,sta sad opet da nabrajam za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: najgorako vas najvise nervira i cime: BPP,imas gore zasto,na svadjanju sta mislite ko ima najvise love: love bez love,nikosta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : MAD,Vucica,Trilekoga ne razumijete u postovima: sve ih razumem samo se nekad pravim da ne kontam,pravim se do imbecilnosti ko vam je jasan 'k'o dan': Megi,prosta,dobra dusa,kvari se po malo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) i u kom smislu jasan ko dan,pise jasno,razumljivo ili ono ponasa se drugacije od onog sto jeste,nevrazumem vam ovo pitanje ko vam je 'mutan ko noc' : Ema,Boss,BPPiz kje 'mire tri vraga vire' : Andjelak s kim bi voljeli zaigrati 'saha' : he,pod navodnicima,to ti dodje kao onaj intimni kontakt...uglavnom pravog saha sa svima,ima vas pobacam ko stajsko,,,a ovo druga...ugasicemo svetlo pa ko koga nafaćka ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) aj tako,koga sam zaboravila neka ne zameri,mozda se nije obrukao 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 44 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|