Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 17:12

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 20:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Zna se šta je prijateljstvo i ispred te reči nikako ne sme stajati pridev ''virtuelno''

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:27
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Žex je napisao:
Zna se šta je prijateljstvo i ispred te reči nikako ne sme stajati pridev ''virtuelno''

Svaka ti je na mestu [aplauz.gif]

E sada... kada vec stoji to "virtuelno", onda da i ja kazem nesto za dnevnik [kez.gif]
Elem, moj stav je isti kao i za net ljubavi (dobro, malo blaza forma... da ne mesam babe i zabe xexexe), ali... da ne filozofiram sada po fazonu od malih nogu drugarstvo prelazi u prijateljstvo (naravno odabrano) nekako za do kraja zivota. Valjda. Medjutim, to ne znaci da nekoga koga upoznas tamo nekada kasnije, ne moze da ti "prilegne na dusu" i da imas osecaj kao da ste odrastali zajedno. (otkrila sam rupu u saksiji) Da skratim, tom prijateljskom poznanstvu treba dati sansu i u realnom zivotu. Mislim da sam vec jednom (mada na onom drugom forumu) pisala o tome da sam na netu (u nekom drugom okruzenju) upoznala jednu sjajnu devojku, postale smo prijateljice, a onda nakon nekoliko godina sam krstila njenog sina. Nekako u isto vreme sam upoznala jos jednu sjajnu zensku personu, koja me i dan danas predstavlja kao rodjenu sestru, bez obzira sto ima tri rodjene. A onda je na scenu stupio jedan drcni momak koji mi je stalno nesto prigovarao (mozete da razumete kako je prolazio povodom toga xexexe), a onda je ova moja "sestra" resila da nas upozna, a da to nismo ni on, a ni ja znali. Rezime te price je da sam ga krstila i postala veoma ponosna kuma [kez.gif] I jos nekoliko odabranih net drugara, su mi to postali i u realnom zivotu. I nisam se prevarila. Divni likovi. Dakle, ukoliko osetite da vam neka osoba sa neta odgovara, imate super druzenje sa njom, ima sta da kaze, a i vi... prebacite to u realan zivot i budite bogatiji za nekoliko drugara, ili mozda nekoliko prijatelja, pa sto da ne i kumova [jupijaja.gif]

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:34
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

ovaj virtuelni svet posmatram kao jednu kafanu..ustvari vise kao jedno malo selo..a svako selo ima..svoga dobosara..ljude domacine..ljude tipa vase ladackog..fine i cutljive..pijandurue probiszsvete..seoske bludnice..seoske frajle..alapace..popove..zgodne komsinice : )

ne pravim nikakvu razliku izmedju ovde i sveta realnog

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:37
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Selo ima i postara :p

Imaces nos kao pinokio zbog: ne pravim nikakvu razliku izmedju ovde i sveta realnog

Poslednji put menjao Komsinica dana 21 Avg 2013, 21:38, izmenjena samo jedanput

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:38
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Komsinica je napisao:
Selo ima i postara :p

koga bi ti izabrala da ti raznosi ...postu ?

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:43
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Ko god. Sanduce je kilometar od ulaznih vrata, pa neka se talozi posta.

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 21 Avg 2013, 21:54
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 22 Avg 2013, 12:05
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Постоје.
Ево набројаћу људе са којима сам две ипо године у контакту, не свакодневно али бар једном месечно куцнемо понеко словце, Вујкан, Сабљар, Вукилица, Буци, Совица Плава, Фрит, Дорјан, Величанствени, Фата. Ово су људи који од првог дана нису променили свој зарез а камо ли слово,тако да Нет пријатељства јесу могућа, још ако се пренесу и на јаву иххххај... различитост нас спаја, никако раздваја [dzokac.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 22 Avg 2013, 12:39
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Komsinica je napisao:
Žex je napisao:

Svaka ti je na mestu [aplauz.gif]

E sada... kada vec stoji to "virtuelno", onda da i ja kazem nesto za dnevnik [kez.gif]
Elem, moj stav je isti kao i za net ljubavi (dobro, malo blaza forma... da ne mesam babe i zabe xexexe), ali... da ne filozofiram sada po fazonu od malih nogu drugarstvo prelazi u prijateljstvo (naravno odabrano) nekako za do kraja zivota. Valjda. Medjutim, to ne znaci da nekoga koga upoznas tamo nekada kasnije, ne moze da ti "prilegne na dusu" i da imas osecaj kao da ste odrastali zajedno. (otkrila sam rupu u saksiji) Da skratim, tom prijateljskom poznanstvu treba dati sansu i u realnom zivotu. Mislim da sam vec jednom (mada na onom drugom forumu) pisala o tome da sam na netu (u nekom drugom okruzenju) upoznala jednu sjajnu devojku, postale smo prijateljice, a onda nakon nekoliko godina sam krstila njenog sina. Nekako u isto vreme sam upoznala jos jednu sjajnu zensku personu, koja me i dan danas predstavlja kao rodjenu sestru, bez obzira sto ima tri rodjene. A onda je na scenu stupio jedan drcni momak koji mi je stalno nesto prigovarao (mozete da razumete kako je prolazio povodom toga xexexe), a onda je ova moja "sestra" resila da nas upozna, a da to nismo ni on, a ni ja znali. Rezime te price je da sam ga krstila i postala veoma ponosna kuma [kez.gif] I jos nekoliko odabranih net drugara, su mi to postali i u realnom zivotu. I nisam se prevarila. Divni likovi. Dakle, ukoliko osetite da vam neka osoba sa neta odgovara, imate super druzenje sa njom, ima sta da kaze, a i vi... prebacite to u realan zivot i budite bogatiji za nekoliko drugara, ili mozda nekoliko prijatelja, pa sto da ne i kumova [jupijaja.gif]

Slazem se sa ovim sto si napisala
Ali..tvoja prijateljstva zapioceta na Netu si prebacila u realu..I sa punim pravom se mogu nazvati prijateljstvo
Mozda sam ja pogresno razumela temu..ali sam mislila na ono sto pocinje i zavrsava se u okviru virtuelnog

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Virtuelna prijateljstva  |  Poslato: 22 Avg 2013, 12:43
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Julia je napisao:
verujem u Net poznanstva
prijateljstva su ''rezervisana'' za realu
Neke osobe sa Neta su mi postale bas drage..volim da ih citam , da menjam o misljenja, da se smejemo..nekad napisemo i nesto ozbiljno..
ali sve to..nije dovoljno da bi opravdalo rec prijateljstvo
a da li me neko izdao ili ne..u Net svetu..hebe mi se bas..

komsinicin post me podseti da na ovaj post samo jos dodam..da
Kada se to Net poznanstvo prebaci u realu..i pocne neko ozbiljno druzenje..i sve ono sto prijateljstvo podrazumeva..onda naravno..Da..prijatelj je prijatelj ma gde ga upoznali ako on postane deo nase reale..
Medjutim ovde je i tema malo nejasna..

Da li se misli na poznanstvo na Netu koje se zatim pretvara u iskreno prijateljstvo u reali..u zivotu
ili se misli samo na ono sto ostaje u okviru virtuelnog

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu