Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 17:37

Autoru Poruka
Čupka
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Ja sam sokirana...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:29
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

U kIni je jedan sa nozem povredio 22 dece

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:31
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Žex je napisao:
Napadači su verovatno ostavili neki snimak na youtubu u kome se šepure sa automatskim puškama i sl. Psihopate haraju svetom. Američki sistem propagira oružje, tako da je ovo samo nusprodukt devijantne politike prema oružju. Svaka šuša može da kupi automatsku pušku i posle se to obije o glavu nedužnim ljudima u ovom slučaju nedužnoj dečici

kada uzmemo u obzir da 1% pučanstva boluje od shizofrenije, a kad tome pribrojimo i ostale psihoze, eto nas na 5% glatko
onda ovakve vijesti i nisu čudne

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Da, čuo sam to, pa oni pljačkaši što su ubili policajca, pa malopre lik na Banovom Brdu ubio babu i tetku, pa ovaj ubio 29-oro ljudi i dece. Ovaj dan je lud skroz na skroz

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

MeGi je napisao:
U kIni je jedan sa nozem povredio 22 dece

Danas?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:34
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Da, bar tako pise u novinama.

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:37
Korisnikov avatar
P
P

a zna se da novine pišu istinu i samo istinu

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Picard je napisao:
Žex je napisao:
Napadači su verovatno ostavili neki snimak na youtubu u kome se šepure sa automatskim puškama i sl. Psihopate haraju svetom. Američki sistem propagira oružje, tako da je ovo samo nusprodukt devijantne politike prema oružju. Svaka šuša može da kupi automatsku pušku i posle se to obije o glavu nedužnim ljudima u ovom slučaju nedužnoj dečici

kada uzmemo u obzir da 1% pučanstva boluje od shizofrenije, a kad tome pribrojimo i ostale psihoze, eto nas na 5% glatko
onda ovakve vijesti i nisu čudne

Tako je bro. Još skoro svako od tih 5% stanovnika koji pate od neke psihoze ušetaju u prodavnicu oružja i kupe kalašnjikov kao da je čokolada. Drugar mi živi u USA i pričao mi je da u nekim saveznim državama možeš kupiti poluautomatsko i automatsko oružje samo sa ličnom kartom. U jednoj saveznoj državi ogroman broj stanovnika nosi oružje sa sobom, a jedina caka je ta da im oružje bude vidljivo dok ga nose. Izopačen zakon o prodaji i nošenju oružja im se često obije od glavu. Kanada se graniči sa SAD-om i odavno nisam čuo da je neko ubio 2 čoveka, a da ne govorim o masakrima ovog tipa. Ne znam ni sam šta se dešava sa Amerikancima, ali ne prođe puno da neki skot uzme gomilu oružja i napravi neviđeni masakr. Kao da se takmiče ko će biti brutalniji. Setite se onog kretena koji je pre neki mesec ubio 13 ljudi u bioskopu dok su gledali premijeru Betmena. Boles'

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:41
Korisnikov avatar
P
P

sad mi neki dan u hitnoj bila žena kojoj su tajni agenti poslali strujni val preko kompjutera i tipkovnice, a koji joj je uzrokovao bolove u rukama

samo sam klimao glavom, šta ću... [smusen.jpg]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Sta vas je danas iznerviralo?  |  Poslato: 14 Dec 2012, 21:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Picard je napisao:
sad mi neki dan u hitnoj bila žena kojoj su tajni agenti poslali strujni val preko kompjutera i tipkovnice, a koji joj je uzrokovao bolove u rukama

samo sam klimao glavom, šta ću... [smusen.jpg]

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

za sve je kriva televizija i americka produkcija
hahaha..pa mislim kako drugacije da ti padne nesto tako na pamet

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu