Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha Molena napisi MI VOLIMO FORUMASE SA SRBIJA FORUMA i uslikaj crnce kako drze papire ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pozdrav Yuichiju Nishimuri! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 Gigi da ne trazim temu Koji posao nikada ne biste mogli da radite: biti sudac na utakmicama hehehe..onom Japancu je sinoc dobar broj ljudi majku na pazar poslalo:))))
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je da... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Već su i facebook grupe niknule... Ali istina je da je bio pristran...još bih rekla da samo naši mediji pišu o tome, pa kao branimo svoje, ali raspisali se i ostali svjetski mediji... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Mene zanima nešto aktuelnije! Da li je nesrećni Vučić kresnuo onu matorku u Nemačkoj? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Aktualnije od SP-a? Al dobro...sad i mene to zanima... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa eno citam Gigi da su i brazilski mediji pisali o izmisljenom penalu. Ali nema veze..ja sam se dobro zabavila sinoc sto je najbitnije...  Taman posla da se radi okrugle lopte nesto previse brinem. A sto se tice Vucica, nisam ni ja upoznata ali mi drago kad su ljudi 'aktivni' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
A i ona je baš riba za te stvari ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesu Moli...i brazilski i engleski i španjolski mediji...svi! Al dobro...idemo mi na Vučića... Marine koga, kada i kako je taj kresnuo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da da Gigi...detalji nas zanimaju kad je kresanje u pitanju..posebno politicara i nekih riba..hajde Mare ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|