Žexov post, u kome navodi da cita komentare citalaca nakon neke vesti, me je naveo da procitam sta su pisali nakon izgubljene fudbalske utakmice, ima i duhovitih...
miho skoci sa mosta, a pre toga gurni scepovica
a ti kao placas pretplatu? najjaci su mi komentari "sta, nema prenosa... e tek sad necu da im placam". nema pretplate, nema prenosa. meni je to sasvim ok. eno, ide prenos na kablovskoj. plati, pa klati
EuroSoprt 2 i komentator,pa ljudi moji Aca je Milojko Pantic za njega

)))
Propustio sam uvodne trenutke, jesu li pevali Sulejmani i Kahirman himnu?
Naučili himnu tako da je pevaju i dok spavaju. Sanjaju samo Mikija i tekst pesme. :-D
Ajmo pilici..
A Kolarov? Nisam strucna, al brinem, da nije dobio suncanicu?
Sta je sa prenosa? Sve komsije na svojim nacionalnim televizijama prenose utakmice svojih reprezentacija a rts prikazuje policajca sa pjetlovog brda...
Braćo Srbi ima li kod vas neke igre?? Naše balerine Hrvatske jedva na kraj izlaze sa jadnim Lihtenštajnom

(
Сваког ко се презива Тадић гађати јајима.
dobro je ljudi nije bitan rezultat ni da li cemo se mi plasirati na svetsko bitno je da je mihajlovic odrzao obecanje ramadiniju i ubacio scepovica

Gledam Nemce umesto ovih nasih,covece kako se igra! Ajde sada,bla bla nisi patriJota,bla bla...
kakav slepac ovaj Mihajlović, menja golmana 3 min pre kraja. A i ovaj Subotić, kad bi ovako nešto uradio u Dortmundu? Nemaju želju da igraju uopšte!
Sinisin komentar posle utakmice bit ce igrali smo protiv 3 reprezentacije na svetu izgubili smo ali nas nisu nadigrali
Opet sam izgubio 90 minuta zivota plus nadoknada vremena...a zasto
Zao mi samo Rajkovica, zajebali ga na debiju. Nije on kriv. Sto se tice napada, samo cu reci Scepovic.
Miha i Soraja!