|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MeGi je napisao: MeGi je napisao: FORUMAS:
najduhovitiji... najdosadniji. najkreativniji... sa najlepsim nikom.. sa najruznijim nikom... najbrzi prsti... najsporiji... svadjalica.. najveci folirant. najiskreniji... najmudriji... najnaivniji.. najvise koristi smajlice.. najromanticniji... najodaniji...... sa najvise klonova.. najradoznaliji.. ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. najlepsi odabir avatara..
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
FORUMAS: najduhovitiji... Konstantin najdosadniji. Koki. najkreativniji... povarisha sa najlepsim nikom.. Nikad ne odustaj sa najruznijim nikom... Radisav_Oluja najbrzi prsti... Koki najsporiji... toto korenita svadjalica.. Koki najveci folirant. kezhizhong najiskreniji... Rambo najmudriji... batajoksic najnaivniji.. Habiba najvise koristi smajlice.. Kokan najromanticniji... Stevica najodaniji...... Rambo sa najvise klonova najradoznaliji.. heheić ulizica... Radisav_Oluja najlepsi(videli uzivo-slika).. Tattoo najlepsi odabir avatara.. Koki
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
FORUMAS:
najduhovitiji... Vuja,mmm najdosadniji. ....Ima ih najkreativniji... Ameno,Minnie,Jana sa najlepsim nikom.. Iskra sa najruznijim nikom...Radisav Oluja najbrzi prsti...Montoya najsporiji... Ameno svadjalica.. SHE najveci folirant. Ne smem da kazem najiskreniji... Laya najmudriji... Onaj koji cuti najnaivniji.. Bubi najvise koristi smajlice.. Megi najromanticniji... Nikita,Okano najodaniji...... Bing [Bot], Google [Bot], sa najvise klonova.. Nema takvih najradoznaliji..Bred-pogotovo ako ste zensko ulizica...Ne znam najlepsi(videli uzivo-slika)..Necu da ti kazem najlepsi odabir avatara..Uh,od zenskih Nikita,muskih Ricard
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: FORUMAS:
najduhovitiji... najdosadniji. najkreativniji... sa najlepsim nikom.. sa najruznijim nikom... najbrzi prsti... najsporiji... svadjalica.. najveci folirant. najiskreniji... najmudriji... najnaivniji.. najvise koristi smajlice.. najromanticniji... najodaniji...... sa najvise klonova.. najradoznaliji.. ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. najlepsi odabir avatara..
p.s. Molena ne sjecam se svega tvog pa dodaj ako zelis:)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
najduhovitiji... НЕМА НАЈ... СВИ СУ НАЈnajdosadniji... ЈАОО СМОРИМ СЕ И ОД СЕБЕ, НЕ ОД ДРУГИХnajkreativniji... СВИ КОЈИ ОСЛИКАВАЈУ... ТО СВАШТА НЕШТОsa najlepsim nikom... ЈАНАsa najruznijim nikom... ХММ ЛЕПОТА ЈЕ У ОКУ ПОСТМАТРАЧА ПА И ЧИТАЧАnajbrzi prsti... ЗНА СЕ, МОНТИnajsporiji... ЈА, САМО САМ У КАФАНИ svadjalica... СВИ КОЈИ ПОГРЕШНО РАЗУМЕЈУ НАПИСАТОnajveci folirant... НЕАМ ПОЈАМnajiskreniji... ИСКРИЦАnajmudriji... ХММ БУЦИ АЛ НЕЈЕ ОВДЕnajnaivniji... ФРИТ najvise koristi smajlice... ДРАгЧЕ najromanticniji... ЕМАНУЕЛА najodaniji...... МИСС*, ВУЈКАН, ЕЛЕНА, МАНИЈАК, НАЈКА, ЛЕЈКА... ИМАА ГИ sa najvise klonova... Е У ОВО СЕ НЕ РАЗУЕМЕМ, АЛ САМО СЕ ПОКАЖЕ КАД ТАДnajradoznaliji... ШИ ulizica... КАКО КОnajlepsi(videli uzivo-slika)... КОМША, МИСС*, БУЦИ, ВУЈКАН, ЛЕЈКА, ДАДА, М, МОНТИ, ТРИФУН, БАТИЦА, ЗМАЈКО, ТАЈГЕР..... najlepsi odabir avatara... МОЛЕНА БАШ ИМА ЕХТРА!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
najduhovitiji...pitt,megi,marin najdosadniji...picard,trile,andjeo s greskom najkreativniji...ameno sa najlepsim nikom..bpp,trile,lena sa najruznijim nikom...urijel,uter,mojne,sin brutal najbrzi prsti...ne vazno najsporiji...ne bitno svadjalica..svi najveci folirant...dosta ih je najiskreniji...marin najmudriji...pitt najnaivniji..she najvise koristi smajlice..gluposti najromanticniji...nema takvih najodaniji......nije mi poznato sa najvise klonova..to tek ne znam najradoznaliji...do skoro ja ulizica...mmm najlepsi(videli uzivo-slika)...stvar ukusa najlepsi odabir avatara...emanuela,pitt,marin
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
FORUMAS: najduhovitiji... ima ih...  najdosadniji...nebitno najkreativniji... TW sa najlepsim nikom..Angelina,Nikita.... sa najruznijim nikom...Mojne, Deb.. najbrzi prsti...Megi,Žex najsporiji...Molena.. svadjalica.. SHE,Leyla,Pitt,Mojne.... najveci folirant..nema ga...  najiskreniji...Vučica najmudriji...Trile,Laya... najnaivniji..Bubi, Marin najvise koristi smajlice.. najromanticniji... Ema, Iskra najodaniji......Bubi sa najvise klonova..Debi najradoznaliji..Trile ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika)..Laya,Vučica, Okano najlepsi odabir avatara..Angelina
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
FORUMAS:najduhovitiji... Od kad je Pitt dao definiciju sta je duhovitost,malo ima takvih, po njegovoj toj definiciji su BradPitt,Vucica,Trile i Molena al mene licno She uvjek zasmije ,dobro i iznervira me, al zasmije jer pise kao neko dijete-fore i fazone najdosadniji... Nije vise Marin pa zavisi kako kad,al niko nije stalno dosadannajkreativniji... Ako gledam ovo pisanje, Molena, Vucica, a ovo oslikavanje, Ameno,Janasa najlepsim nikom.. Emanuella, Twilightsa najruznijim nikom... UtherP,mmm, Andjeo82najbrzi prsti... Montoya,Zex and moje visocantsvo najsporiji... svi koji vise online kao dzigerice i bleje na + jos 201 forum ili ko zna gdjesvadjalica... Ima ih dosta , dooosta, samo mnogi su foliranti NE PSUJU NE PUSE u jbt upade mi cigareta u kafu najveci folirant... koji po forumu su fini, nigdje ni jedne psovke, recnik na nivou popa dok je u crkvi,a cim izadje psuje i on boga . Nek se sami pronadju. ili ono citas nekog drugog van foruma i pitas se je l to taj-ta, jer na forumu ne zeli znati ni jedan "trac" a na drugo mjestod olazi da se "nahrani" tracevima A NIKOG NISTA NE ZANIMA jooook najiskreniji... Twilightnajmudriji.. .Molena,LaYa,Trile najnaivniji... nema toga ić sto bi rekla jedna duhovita zena Zana  najvise koristi smajlice... Lejla, Bubi, i janajromanticniji... Emanuella, twilight najodaniji...... just, twilightsa najvise klonova... toga ovde nema (Hvala ti Boze) inf dobijam iz prve ruke pa ne moram da se ganjam sa tim najradoznaliji.. .svi bi voleli sve znati, ko kaze da nije tako, sto kaze onaj cin brutal -nek se bace pod inbox ulizica.... svi koji su fini sa svima i ne daju kritike vec samo ljubice, smajlice najlepsi(videli uzivo-slika)... sve koje sam videla zenske najlepsi odabir avatara.. . Emanuella , Sjajna
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
kako mene svi vide ko romanticnu ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Emanuella je napisao: kako mene svi vide ko romanticnu ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) to ti ona poznata forumska iskrenost koliko smo ono rekli , cirka 30%
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|