|
Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...propali pokusaj uozbiljizacie.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ovo vreme više sedi disi i za disi nisi ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Dodjoh na forum.Videh neku novu temu.Krenuh citati.Pola ne razumem.Vise od pola.Al neko pominje dobrodoslicu za nove clanove.Svi novi treba da budu vrlo srecni,jer su super primljeni. Sta ja da kazem?Prave se devijacije(ne znam sta tacno ova rec znaci,al mislim da je to to) od mog imena(Radosav,Radoslav,Raduslav,Radisa,Radojko...),zatim nazivam se ludakom,budalom,budaletinom(i to svjetskom),zatim smrda,sisa,ovaj,onaj. A ja kad krenem na forum i pitaju me sa kim pricam, a ja ponosno kazem:Sa andjelima. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
RadisAve ti si bas budaletina hahaha  ..ali ebes forum koji nema RadisAva....onog koji je drag svima..  @cijeli dan sam pod nekim utiskom...jos kad bi znala da ga prepricam u par rijeci...pih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Molena je napisao: RadisAve ti si bas budaletina hahaha  ..ali ebes forum koji nema RadisAva.... onog koji je drag svima..  @cijeli dan sam pod nekim utiskom...jos kad bi znala da ga prepricam u par rijeci...pih Vidi male sto lagi. ![[pinnochio.gif] [pinnochio.gif]](./images/smilies/pinnochio.gif) Znam bar 23 osobe koji me organski ne podnose.U taj broj ne racunam ove Amere,Ruse sto dodju na jedan dan da reklamiraju vijagru i ostala pomagala,takodje u taj broj ne racunam ni bototve. Al ne ljutim se ja,nije vam se svidela moja sauma i sta cu. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja koliko sam skontala ti patis i zudis da te se svakodnevno hvali..divan si, krasan si, najbolji si, najJaci si, najveci Ti, napametniji si...JESTE sreco, jeste i jesi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ПетковДанак треба га искористити ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Molena je napisao: Ja koliko sam skontala ti patis i zudis da te se svakodnevno hvali..divan si, krasan si, najbolji si, najJaci si, najveci Ti, napametniji si...JESTE sreco, jeste i jesi  Slabo si skontala. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Ja to uopste ne volim.(najozbiljnije).To govorim sam sebi kad se gledam u ogledalu. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Dovoljno je. Ja na forumu najvise volim ironicne i sarkasticne osobe,koji do besvesti udaraju kontru,a toga ovde slabo.Naravno bez neke zle namere.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Rale došo u kafanu msm Radisav ne bre Radosav ups jopet sam pogrešila ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Rale došo u kafanu msm Radisav ne bre Radosav ups jopet sam pogrešila ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Ajde sad rastrubi svima.Nek svi znaju da sam bio u kafani. P.S, Kad se izlogujem,nek Astra pobrise moje postove u kafani.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 101 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|