Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Farma večeras...baš je dugo nije bilo...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt kisa pada 12 sati bez prestanka
sve kontam da su oni znanstvenici pustili u opticaj one umjetne oblake ovo je neki test
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ebe lud zbunjenog
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Razocarao sam se u ujku.Saznao sam da je odradio bezobrazni fotosesn  Jel ovo ima smisla. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) Onaj krele od sestrica pije vodu iz radijatora ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ,ovaj je perverzni manijak ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ,izgleda da sam ja jedino normalan. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Utisak dana je da definitivno mrzim utorak
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Utisak dana je da definitivno mrzim utorak Hello Dj Ana,jesi li ti ona te ista od prije!?
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Danas je Svetski dan srece.Pre nekoliko dana je bio Svetski dan bubrega.Jel ste znali za to?Jes,malo sutra,da vam ja nisam rekao.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
 Slina Nikolić. Ne zbog rukovanja, već zbog komentara na rukovanje Borisa Tadića od pre nekoliko meseci : Citiraj: "Da mi je to rekao, preporučio bih mu - zbog njega - da se ne rukuje sa čovekom koji je pod teškim optužbama", rekao je Nikolić.
Nikolić je odao da se nikada ne bi rukovao sa Tačijem dok se ne utvrdi da li je istina da je, kako se otvoreno govori, činio zločine nad Srbima. Izvor : Blic Slina ostaje slina. Nikolić prvo pljune, pa poliže... Diplomirani kazandžija sa Megatrenda ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa on je stvarno