Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
xaxaxa ma jok, nego kemtrejlse. bem ih u naziv, da li sam dobro napisala? xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Aham... Pa ovo su tragovi od aviona i ne verujem da nas neko prska sa nekim hemikalijama... Mi smo odavno poprskani...Hah
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
 Da, ovi su se bas razleteli xexexe Nego, sta kazes za Bekrica? Ima li sanse?
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mislim da će oduvati u finalu. Jedini evropljanin u finalu, pa se nadam nekoj od medalja. Dečko je bio odličan u juniorima, pa sam ubeđen da će osvojiti hrpu medalja
Vide li onaj gol groblja ? Biju golmana ne bi li pobedili i postigli gol...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ma... koliko procitah, usla je kontrola tamo gde treba.
|
|
Žex
|
|

rang

|
A onaj buljavi predsednik saveza sunča dupe na Jadranu... Sve je naopako... Plus me nerviraju ovi naši što nemaju veze sa Javorom. Izgubiti 4:2 ravno je skandalu. Najgora je ona nezainteresovanost na terenu. Da sam ja trener nosili bi oni meni tegove na nogama i trčali bi tako svaki trening, a onda bi na terenu leteli
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Lepo jedan forumas rece pre neko vece: naredili menadžeri da moraju da se cuvaju povreda, dobro ce ih prodati.
Nemam reci. Upropastice i male Orlice. Sutra mogu da zamislim sta ce matori da urade. I ladno jos uvek sanjaju o SP. Gledacu ih samo da bih napisala i trecu kolumnu na tu temu.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kolumbija će da nas odere sutradan. Falkao će da se ušeta u gol minimum 2 puta. Bitno je da je Šćepović u timu... Povraća mi se
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ma meni se povraca od selektora prvenstveno xaxaxa sutra cu sebi da dam oduska u psovkama xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ideš u Barselonu ili ćeš da ga psuješ iz tvoje sobe... heh Miha me razočarao. Nije z asvakoga trenerski posao, al' šta da se radi...
|
|
|
|
|
|