Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Cuj bolje ti je da ne branis nesto neobranjivo,opet ponavljam nikoga nisam spomenio,nego pisem načelno,a ti ak si nervozan zbog necega ne turaj mi rijeci usta,i dobro procitaj sta napisem,nemoj da neracionalnost vlada tobom! Okej Pitte... Pisao si načelno... Mislio sam da pišeš nama... Moja greška... Racionalan sam ja i priznajem greške kada ih napravim... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa uplati jarane ako imas love!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Megi Beograd je ok. Bilo je problema u Mirijevu i Rakovici. Ne znam kako je dole od Ade pa preko Ostruznice prema Umci. To je put za obrenovac a taj grad trenutno ne postoji. Tu na Umci je kliziste i sava nosi sve pred sobom kad nabuja. Videcemo sta ce biti. imam jednu sliku iz rakovice dole kod opstine pa cu je zalepiti kasnije ako stignem.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Cuj bolje ti je da ne branis nesto neobranjivo,opet ponavljam nikoga nisam spomenio,nego pisem načelno,a ti ak si nervozan zbog necega ne turaj mi rijeci usta,i dobro procitaj sta napisem,nemoj da neracionalnost vlada tobom! Okej Pitte... Pisao si načelno... Mislio sam da pišeš nama... Moja greška... Racionalan sam ja i priznajem greške kada ih napravim... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) Ja sam pisao ovdje nacelno,nikoga nisam spomenuo,pa necu valjda ovdje pisati o nekom na drugom Forumu,malo sam procitao to i onda se iskristalizirao moj zakljucak!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pitt proci ce ovo za koji dan opet ces biti u zizi interesovanja ne brini...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Megi,ovo poznaješ...restoran Le Pont...sve je pod vodom... 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jebote nemres nista reci,odmah svi podivljaju i kao uvrijede se a ti Megi za ono sto si m napisala,razočarali si me,moram reći!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: pitt proci ce ovo za koji dan opet ces biti u zizi interesovanja ne brini... Skrecesc s teme,ako hoces pomoci,uplati na racun postardalima,a ne da ovdje dramis i izigravas Vojsku spasa,šatro!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Žex je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Cuj bolje ti je da ne branis nesto neobranjivo,opet ponavljam nikoga nisam spomenio,nego pisem načelno,a ti ak si nervozan zbog necega ne turaj mi rijeci usta,i dobro procitaj sta napisem,nemoj da neracionalnost vlada tobom! Okej Pitte... Pisao si načelno... Mislio sam da pišeš nama... Moja greška... Racionalan sam ja i priznajem greške kada ih napravim... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) Ja sam pisao ovdje nacelno,nikoga nisam spomenuo,pa necu valjda ovdje pisati o nekom na drugom Forumu,malo sam procitao to i onda se iskristalizirao moj zakljucak! Ne uzimaj za zlo... Malo slabije kontam ovih dana... Do juče smo ovde u mojoj ulici bili na iglama, sve okolo bilo je kao u Bangladešu... Danas je srećom sve bolje... Ima upropaštenog nameštaja, laminata, parketa.... Zamisli da sam se pomirio sa komšijom sa kojim dugo nisam govorio... Poplava nas spaja, nema šta... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobro izvini Pitt za ono ne se*i,ali ja to tako kad me neko iznervira izleti mi i u reali
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|