|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne dozvoljava pit da ovakva katastrofa bude glavna vest. Ne moze to. Mora pitt da bude u centru paznje  oooooo lebe mekani
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Otkud znaš da već nije uplatio...i da nismo i mi ostali barem kojisms poslali... A da čujem tebe,jesii li i ti ili samo ovde provociraš?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
al dobro je ima prava pitt bolje delati nego palamuditi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Žex je napisao: Samo kažem da sam ja uradio šta je trebalo i ovde kod mene je trenutno stanje da se Morava povlači i da sam juče bio mokar do gole kože... Glupo je da pišeš kako smo mi nehumani, nikakvi, a pojma nemaš da li je neko od nas nekome pomagao i slično... Ja te nikada neću nazvati nehumanim, jer ne znam ni ko si, ni kakav si... Gle jarane,nesto si mi nabrijan,sta se ti bunis,jesi li se prepoznao,samo kazem tko hoce pomoci pomoci ce,a tvoj je problem ako si se prrepoznao,ja nisam o nikomu osobno pisao,nego,dragi moj,općenito! Ma dobro... Okej, kapiram... To što si napisao ima smisla kada je na globalnom nivou... Istina je da je narod često jak samo na rečima... Evo juče... Pune se džakovi sa peskom pored jedne rečne krivine u mojoj blizini, a gomila neradnika sve to posmatra sa nekih 20-ak metara udaljenosti... Došlo mi da ih podavim... Ako već neće da pomažu, neka se sklone...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Žex je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Žex je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ajde ovako ljudi,ne budite patetični i puno se kao zgražate i kukate,od toga nema nista, tko može neka pomogne konkretno,ja sam tako radio kad je bila tu poplava,inace je ovo bezveze piskaranje i kao glumatanje neke velike humanitarnosti!!! Pitte, nemaš ti pojma šta sam ja juče radio, a ja nisam krele da pišem o tome... Zato kada ne znaš, onda ćuti... Prozivaš bez potrebe Tko je tebi sta pisao,jedino ako si se osjetio prozvan onda mozes pisati,i pripazi na ton s kojim razgovars samnom,procitaj sto sam napisao pa razmisli malo,pa tko je tebe spominjao,nesto si mi nervozan!? Ma gde ja nervozan, nema šanse... Pišeš kako smo nehumani, kako palamudimo, kako samo zavalimo dupeta u fotelje, a pravu pomoć ne pružamo... Pa to si napisao ispod mog posta... Kakav ton ? Šta se tripuješ ? Normalno pišem, bez ikakve tenzije i nervoze prema tebi ili bilo kom Cuj bolje ti je da ne branis nesto neobranjivo,opet ponavljam nikoga nisam spomenio,nego pisem načelno,a ti ak si nervozan zbog necega ne turaj mi rijeci usta,i dobro procitaj sta napisem,nemoj da neracionalnost vlada tobom!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: ne dozvoljava pit da ovakva katastrofa bude glavna vest. Ne moze to. Mora pitt da bude u centru paznje  oooooo lebe mekani Odlično si ga prokužio.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E a u Bg-u,kako je? Pitam ozbiljno,interesuje me
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Iskro ne mijesaj se!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Senko ne budi odvjetnik Casualu,njemu nemre pomoc i Ante Nobilo!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 50 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|