Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Avg 2025, 14:37

Autoru Poruka
Amon Ra
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Maj 2013, 22:17
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55

Voda je mokra...

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Maj 2013, 22:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

da ne trebas pozirati svaki put kad blicne [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Maj 2013, 22:59
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

moglo bi i da se bira

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Maj 2013, 23:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

svjet pun energetskih vampira

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Maj 2013, 23:08
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...kati zivot marne shamar..ti ga muni pesnicom medj rogove.. :P ...

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 08 Maj 2013, 05:05
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

phpBB [media]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 08 Maj 2013, 13:02
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Тедох да оћутим, ал кад видох ко је почео да се бави философијом обноћ, тј око 4-5 изјутра, онда је коментар неодложан!

Наиме, чули сте за ону групу МОЈНЕ ТРИ, три коке које нешто негде иду да певају...
Како баш нама да припадне она трећа најдебља и гузата Мојне 03.
А madamme (знате ко се ословљава тим термином) Мојне 03 почиње себи да даје на значају и да философира. Док је изговарала dirty words могла се некако и издржати, али она је закључила да јој лежи (ту је разумем) поповање и поучавање других(ту је никако не разумем).
Било би боље да се држи певања, ако то уопште зна (чуо сам да су је избацили из једног хора, јер се сувише драла). Мада, ако и не зна да пева - пропеваће, кад тад! Гарант!

Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la... | Poslato: Danas, , 05:05
Mojne je napisao:
phpBB [media]

Даклем, Мојне, побрини се да ти што пре дође из ...... у .....
Или си се до сада сво време претварао/ла... или беше фа... фа... ла...? ма нема везе!

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 08 Maj 2013, 15:37
Korisnikov avatar
*VIP*

da nista ne kontam

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 08 Maj 2013, 15:40
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

MAD BOOKSELLER je napisao:
Тедох да оћутим, ал кад видох ко је почео да се бави философијом обноћ, тј око 4-5 изјутра, онда је коментар неодложан!

Наиме, чули сте за ону групу МОЈНЕ ТРИ, три коке које нешто негде иду да певају...
Како баш нама да припадне она трећа најдебља и гузата Мојне 03.
А madamme (знате ко се ословљава тим термином) Мојне 03 почиње себи да даје на значају и да философира. Док је изговарала dirty words могла се некако и издржати, али она је закључила да јој лежи (ту је разумем) поповање и поучавање других(ту је никако не разумем).
Било би боље да се држи певања, ако то уопште зна (чуо сам да су је избацили из једног хора, јер се сувише драла). Мада, ако и не зна да пева - пропеваће, кад тад! Гарант!

Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la... | Poslato: Danas, , 05:05

Даклем, Мојне, побрини се да ти што пре дође из ...... у .....
Или си се до сада сво време претварао/ла... или беше фа... фа... ла...? ма нема везе!

tema je jasna da se radi o meni, ovo drugo ništa ne razumem, pogotovo ovaj deo

inače post je bio krajnje uvredljiv

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 08 Maj 2013, 15:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Mojne ti si zensko jbt!!!...imas zensku pisu :D

hajde sta uvredljiv post..ne lupaj
ima pravo da pise ko sta hoce..kao da svi moraju da se vole

a ti nam pokaza da si banovan na sto foruma..ako iko zna sta su uvrede, ti znas :)
stisni mooda ako ih imas i trpi muski ako ti je tesko ha ha

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu