|
Autoru |
Poruka |
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
da ne trebas pozirati svaki put kad blicne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moglo bi i da se bira
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
svjet pun energetskih vampira
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...kati zivot marne shamar..ti ga muni pesnicom medj rogove..  ...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Тедох да оћутим, ал кад видох ко је почео да се бави философијом обноћ, тј око 4-5 изјутра, онда је коментар неодложан! Наиме, чули сте за ону групу МОЈНЕ ТРИ, три коке које нешто негде иду да певају... Како баш нама да припадне она трећа најдебља и гузата Мојне 03. А madamme (знате ко се ословљава тим термином) Мојне 03 почиње себи да даје на значају и да философира. Док је изговарала dirty words могла се некако и издржати, али она је закључила да јој лежи (ту је разумем) поповање и поучавање других(ту је никако не разумем). Било би боље да се држи певања, ако то уопште зна (чуо сам да су је избацили из једног хора, јер се сувише драла). Мада, ако и не зна да пева - пропеваће, кад тад! Гарант! Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la... | Poslato: Danas, , 05:05Mojne je napisao: Даклем, Мојне, побрини се да ти што пре дође из ...... у ..... Или си се до сада сво време претварао/ла... или беше фа... фа... ла...? ма нема везе!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da nista ne kontam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Тедох да оћутим, ал кад видох ко је почео да се бави философијом обноћ, тј око 4-5 изјутра, онда је коментар неодложан!
Наиме, чули сте за ону групу МОЈНЕ ТРИ, три коке које нешто негде иду да певају... Како баш нама да припадне она трећа најдебља и гузата Мојне 03. А madamme (знате ко се ословљава тим термином) Мојне 03 почиње себи да даје на значају и да философира. Док је изговарала dirty words могла се некако и издржати, али она је закључила да јој лежи (ту је разумем) поповање и поучавање других(ту је никако не разумем). Било би боље да се држи певања, ако то уопште зна (чуо сам да су је избацили из једног хора, јер се сувише драла). Мада, ако и не зна да пева - пропеваће, кад тад! Гарант!
Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la... | Poslato: Danas, , 05:05
Даклем, Мојне, побрини се да ти што пре дође из ...... у ..... Или си се до сада сво време претварао/ла... или беше фа... фа... ла...? ма нема везе! tema je jasna da se radi o meni, ovo drugo ništa ne razumem, pogotovo ovaj deoinače post je bio krajnje uvredljiv
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mojne ti si zensko jbt!!!...imas zensku pisu  hajde sta uvredljiv post..ne lupaj ima pravo da pise ko sta hoce..kao da svi moraju da se vole a ti nam pokaza da si banovan na sto foruma..ako iko zna sta su uvrede, ti znas  stisni mooda ako ih imas i trpi muski ako ti je tesko ha ha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 55 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|